דרוש מידע חופשה בהונגריה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בחזור הם לא בדקו מבחינתם שיצאו וזהו.
זה מה שהיה ואני יודע שהרבה עושים כך אבל אני לא לוקח אחריות כל אחד ושיקול דעתו.
שזה אומר שהאנשים פשוט הגיעו לשדה, עשו בידוק וכו' כרגיל?

• הוסף לסימניות
שזה אומר שהאנשים פשוט הגיעו לשדה, עשו בידוק וכו' כרגיל?
בחזור כן.
בהלוך הם הראו מסמכים (הזמנה למלון וטיסה חזור מוינה שמבטלים מיד לאחר שנכנסים) שהם רק עוברים לכיוון מדינה אחרת

• הוסף לסימניות
בחזור כן.
בהלוך הם הראו מסמכים (הזמנה למלון וטיסה חזור מוינה שמבטלים מיד לאחר שנכנסים) שהם רק עוברים לכיוון מדינה אחרת
את כל המסמכים מראים רק בצ'ק אין בארץ?

• הוסף לסימניות
שמבטלים מיד לאחר שנכנסים
האם חייבים לבטל רק אחר שנכנסים? א"א לבטל לפני שנכנסים, ולהראות את האישור שהיה לנו?
(במלונות נותנים אפשרות ביטול רק עד יומיים לפני)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
את כל המסמכים מראים רק בצ'ק אין בארץ?
בעיקר בארץ ובהונגריה היו צריכים רק למלאות טופס.
האם חייבים לבטל רק אחר שנכנסים? א"א לבטל לפני שנכנסים, ולהראות את האישור שהיה לנו?
(במלונות נותנים אפשרות ביטול רק עד יומיים לפני)
תודה רבה
לכאורה אפשר מיד אבל ליתר ביטחון אם ינסו לברר עדיף לאחר שנכנסים, מזמינים רק יום לפני כשאפשר לבטל.

• הוסף לסימניות
כאן יש מספר של מישהו מקרעסטירר שיוכל לענות לשאלות ספציפיות:
ברוך- ++447967935018
בהצלחה לכולם.
[רק לא להטריד בהרבה שיחות שלא יהיה לא נעים......;);)]

• הוסף לסימניות
כאן יש מספר של מישהו מקרעסטירר שיוכל לענות לשאלות ספציפיות:
ברוך- ++447967935018
בהצלחה לכולם.
[רק לא להטריד בהרבה שיחות שלא יהיה לא נעים......;);)]
אתה יודע אולי על דרך לשלוח הודעות? אין לי שיחות לחו"ל...

• הוסף לסימניות
שאלה קונקרטית...

בעליה למטוס בישראל לכיוון הונגריה. האם יעבוד התשובה שאני ממשיך לוינה וכדומה? או שלא?

ידוע לי שבהגעה להונגריה זה עובד.
השאלה היא האם בעליה למטוס בישראל זה גם עובד?...

כמובן שאכין הזמנה למלון בוינה...

• הוסף לסימניות
אני מכיר כמה שנסעו ביום חמישי והראו שיש להם הזמנה למלון בוינה והם רק רוצים לעבור ונתנו להם לעבור.
התשובה הזאת עבדה גם בעליה למטוס בישראל לכיוון הונגריה? או שדרשו מסמך?

• הוסף לסימניות
שאלה קונקרטית...

בעליה למטוס בישראל לכיוון הונגריה. האם יעבוד התשובה שאני ממשיך לוינה וכדומה? או שלא?

ידוע לי שבהגעה להונגריה זה עובד.
השאלה היא האם בעליה למטוס בישראל זה גם עובד?...

כמובן שאכין הזמנה למלון בוינה...
@אבא טוב אמר לי שכן

• הוסף לסימניות
יש למישהו ניסיון עם דירה בבודפשט?

• הוסף לסימניות
נסיון עם השכרת רכבים בבודפסט?

נראה באתרים שזה יקר יחסית לשכור שם רכב...

לפחות 250 ש"ח ליום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה