דרוש מידע חופשה בקפריסין- מישהו התנסה?

• פותח הנושא ו8
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש המלצות? אזהרות? חויות?
אנא שתפו.
אנחנו מתכננים שם חופשה וזה מקום לגמרי חדש לנו.
נשמח לכל מידע!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש מלא אשכולות בנושא
תנסו לעשות חיפוש

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון מוצלח לתחליף?
משהו זול בחו"ל בשבוע שאחרי פסח

• הוסף לסימניות
זול ויקר יכול להשתנות גם לפי התאריך והמקום בו מזמינים את הטיסה. קניתי כרטיסים לאחרי פסח לצרפת במחיר של 400 ש''ח לכרטיס,חודשיים אח''כ כשרצינו לצרף חברות הכרטיס כבר עלה 800 ש''ח ועכשיו עולה הרבה יותר... הנה בכל זאת הטיפים שיכולים לסדר לכם חופשה זולה: https://www.hul-kasher.co.il/טיסות/

• הוסף לסימניות
זול ויקר יכול להשתנות גם לפי התאריך והמקום בו מזמינים את הטיסה. קניתי כרטיסים לאחרי פסח לצרפת במחיר של 400 ש''ח לכרטיס,חודשיים אח''כ כשרצינו לצרף חברות הכרטיס כבר עלה 800 ש''ח ועכשיו עולה הרבה יותר... הנה בכל זאת הטיפים שיכולים לסדר לכם חופשה זולה: https://www.hul-kasher.co.il/טיסות/
לאן בצרפת מצאת ב400? ומתי?

• הוסף לסימניות
לאן בצרפת מצאת ב400? ומתי?
אני טסתי בפורים האחרון לפריז עם איזי ג'ט עלה לי 120 דולר
ובפסח שנה שעברה(חול המועד+שבוע אחרי החג) לשרסבורג דרך באזל ב 230 דולר כולל מזוודה
אפשר למצוא בזול השאלה כמה זמן מראש ומה בדיוק התאריך

• הוסף לסימניות
ממליץ על צפון יוון מקום בהחלט יפה, מיוחד - וגם זול.
עשיתי מדריך ל - 5 ימים, המלצה שלי מנסיון, תקדישו לפחות שבוע וחצי, יש המון מה לראות.

• הוסף לסימניות
חברה שנסעה לקפריסין טענה שמשעמם שם, וארץ ישראל הרבה הרבה יותר יפה.
הנופים פחות או יותר דומים לנופים הרגילים בארץ.
בדיוק מה שבעלי אמר... חשבתי שלא נהנה כי נסע בלעדי אבל אז קראתי תגובות כאלה מכל חברי הקבוצה שלי ונאלצתי להאמין :)

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
אנחנו נסענו לקפריסין , היה מאוד כיף
א. יצא לנו מחיר הרבה יותר זול מהארץ - מלון ל3 לילות ב 250 ש"ח
ב. אין מה לעשות, להגיע לנתב"ג, לטוס - ללכת בארץ זרה זה בסוף כיף
ג.לחובבות קניות , יש שם זרה וכדו' במחירים ממש נחמדים + החזר מס
לא הייתי אומר שזה מטורף אבל בשביל יציאה לנופש במחיר מצחיק היה ממש שווה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה