דבר ראשון הכי חשוב זה להירשם מיד בלשכת התעסוקהאמרו לנו בעבודה שיש אפשרות כרגע עד להודעה חדשה לקבל כעין אבטלה ע"י חופשה ללא תשלום שהמעביד מוציא אותנו איך עושים את זה?
כאן אפשר לקרא על זה:איך אני יכולה לדעת עם משתלם לי לצאת לחל"ת או לא?
נשאר לי לעבוד עד פסח 13 יום (עד י' כולל) ומ- י"א ניסן אני מקבלת תשלום על החופשה כולל חול המועד)
המעסיק נותן לי אפשרות לצאת לחל"ת
האם משתלם לי בכלל?
איך זה עובד? מי יכול לעזור לי?
לפי מה מקבלים אבטלה? לפי מה מחליטים מה גובה המשכורת (החלקית)?
מי שפחות מגיל 28 המקסימום זה 60 אחוז מהמשכורת.הוא רק 75% אם תקרה יחסית נמוכה
כלומר יש מצב שזה פחות מחצי מהמשכורת....
מצטרפת לשאלהמה אני אמורה למלא בסיבת העזיבה
פיטורין
התפטרות
וכו'
חל"ת, כמובן.מה אני אמורה למלא בסיבת העזיבה
פיטורין
התפטרות
וכו'
אני קיבלתי מסמך שמתחיל כך,אין שם אפשרות לרשום חל"ת
התפטרות
פיטורין
גמלאות
סיום שרות צבאי
סיום חוזה
את תהיי זכאית לדמי אבטלה רק אם היציאה לחלת הייתה ביזמת המעסיק.איך אני יכולה לדעת עם משתלם לי לצאת לחל"ת או לא?
נשאר לי לעבוד עד פסח 13 יום (עד י' כולל) ומ- י"א ניסן אני מקבלת תשלום על החופשה כולל חול המועד)
המעסיק נותן לי אפשרות לצאת לחל"ת
האם משתלם לי בכלל?
איך זה עובד? מי יכול לעזור לי?
לפי מה מקבלים אבטלה? לפי מה מחליטים מה גובה המשכורת (החלקית)?
אחרי שאני נכנסת זה מופיע לי :
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים