שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
חופשה ל3 ימים מיום העצמאות עד מוצ''ש בטביליסי-מכירים נופש מאורגן?
תלוי בך.הייתם מציעים לי לנסוע לבד או שזה מפחיד?
רק בולט!!!!!!הנהגים של המוניות לא מנצלים
אולי נארגן יחד?הייתם מציעים לי לנסוע לבד או שזה מפחיד?
יש הרבה התארגנויות לטיולים עצמאיים בחו"לאולי נארגן יחד?![]()
יאללה אני בעדיש הרבה התארגנויות לטיולים עצמאיים בחו"ל
תתמקדי בסגנון הטיול שאת מעוניינת
ותכתבי פה
סיכוי גדול שתמצאי מישהי באמת רצינית..
אתנו במלון היתה משפחה שנהג מונית לקח להם בערך 180 לארי לנסיעה מהשדה למלון (בטומי) והיה נשמע להם מאד נורמאלי כזה מחיר.. בכל אופן מונית משדה התעופה...זה יעד שאפשר בקלות יחסית להסתדר בו
וזה לא נכון שהנהגי מוניות מנצלים דוקא יצא לי לראות שהם ממש בסדר מנסיון
אני ממש ממליצה על היעד הזה
כמה שיותר רחוק מאוגוסט...מתי כדאי לטוס לבטומי? מאי יולי או אוגוסט?
ואם באוגוסט אז כדאי להזמין עכשיו כרטיס טיסה בזול?
בטומי - יש את קינג סולומון.אני גם מחפש,
יש מלון בגיאורגיה עם אוכל כשר שאפשר להיות שם בשבת,
בטומי או טביליסי?
הייתם שם?בטומי - יש את קינג סולומון.
כן, הייתי במלון.הייתם שם?
יש שם מניינים בשבת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים