כללי חופשה מדהימה...!!!!

• הוסף לסימניות
בס"ד

המודעה שלהלן אמורה להיות טיזר בעלון פרסומי.
אשמח לשמוע חו"ד, הערות והארות.
ובעיקר -
מה אתם מצפים לגלות בעמ'.... ? באופן ספונטני, איזה פרטים אתם מאמינים שתגלו בפרסומת עצמה???
ובכלל,
האם הטיזר מושך ומפתה דיו?? האם אתם מחכים לראות את המודעה עצמה?
אודה על תגובה מהירה ויעילה!
יום טוב :p- הכל טוב:)!!!

קבצים מצורפים

• טיזר חופשה.jpg
    KB 931.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ביצוע מעולה!!!
אבל מישום מה רקע השמים נותן תחושה חורפית הרבה יותר מאווירה של חופשת קיץ חמימה, ואגב צריך לבטל את האופציה של מרכאות טיפוגרפיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י design08;599528:
ביצוע מעולה!!!
אבל מישום מה רקע השמים נותן תחושה חורפית הרבה יותר מאווירה של חופשת קיץ חמימה, ואגב צריך לבטל את האופציה של מרכאות טיפוגרפיות

איך מבטלים?

• הוסף לסימניות
יופי שתיארת לי את התחושה שמתקבלת לך מהמודעה! תודה, זה עוזר לי מאד!!!
יש עוד מישהו שיכול לשתף איזה תחושות המודעה הזו משדרת???
ושוב, האם זה מושך לגלות את הפרטים הנוספים???

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי שזה נעשה בצבעים קרים. נותן הרגשה טובה באמצע התמוז החם. הייתי רוצה לראות את ההמשך. מדמיימת לעצמי משהו רומנטי.
פרטים בעמוד ובס''ד קצת מריעים לי בכל הקומפוזיציה. הייתי מקטינה אותם ושמה בקצה העמוד.

הביצוע מקסים!

• הוסף לסימניות
עכשיו זה יותר טוב???

האם עכשיו זה יותר טוב מבחינת גודל האותיות?

קבצים מצורפים

• טיזר חופשה 2.jpg
    KB 924.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בס"ה מודעה מושכת ויפה
לע"ד
1. אפקט ההילה החיצונית לאותיות גס דיו. אפשר למתנו ע"י מתת אופסיטי, מוד שילוב או צבע יותר מעודן ומתאים.
2. צבע הפונט של "פרטים בעמ'" לא כ"כ תואם. אפשר לתת צבע לבן אולי.
3. את המלל של "חופשה מדהימה וכו'" אפשר לנסות לשים באלכסון, זה עשוי לתת יותר זרימה, וחוסר צופף ומחנק בצדדים.
4. זה נראה שהשילוב בין התמונה העליונה לתחתונה דרסטית מידי, אולי בגלל שהמלל בדיוק במעבר? בכ"א אם באמת זה כך, כדאי לרכך יותר את המעבר

5. הצבעים איך שהם, נראים בסדר, אולי יש כאלו שיגידו שחסר צהוב לשמש, או שיותר יתאים גווני שקיעה, תלוי כמובן מה המטרה...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
קבלו אותה....

ועכשיו, ההפתעה...:p
זוהי המודעה שאליה מפנה הטיזר.
הבו תגובות!!!
(מאי נפקא מינא, נעזרתי בעצותיך ואפילו כבר שיניתי במודעה שלהלן בעקבות הארותיך, מה יש לך לומר עכשיו, אשמח לשמוע שוב, תודה!)

קבצים מצורפים

• מודעה חופשה 2.jpg
    1.9 MB · צפיות: 20
  • טיזר חופשה 3.jpg
    KB 922.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כל כותרת שפרטיה הטכניים יופיעו בדף הבא, עדיין אינו טיזר .
טיזר טוב - צופן סוד. מצייר סימני שאלה ופותח רקיע לדמיון.

• הוסף לסימניות
בואו נגיד שזה לא עונה על ההגדרה המקצועית המדוייקת של "טיזר", מה בכל אופן יש לך להגיב על עצם המודעה, האם יש מה לשפר, האם אהבתם אותה? מה היא משדרת לכם??. אשמח לכל תגובה, זה די דחוף לי כי זה אמור להיות סגור לדפוס עוד היום.
ועוד משהו, שמתי לב שכאשר אני מעלה לפה את המודעה היא מופיעה בצבעים שונים כמעט לגמרי ממה שאני רואה אותו על אותו מסך אבל בתוכנת פוטושופ? מהי הסיבה??? ואיזה צבעים יצאו לי באמת בהדפסה?

• הוסף לסימניות
להדפסה - cmyk,
אבל לאינטרנט (פרוג למשל) תשמרי בrgb.

עבודה יפה מאד! מעוצבת היטב.
לדעתי, הצבעים מתאימים וטובים.

• הוסף לסימניות
יו, תודה רבה לך על ההערה בנוגע לצבעי ההדפסה והמסך!!! מצחיק שתמיד ידעתי לדקלם בתיאוריה ש: צבעי RGB הם צבעי מסך (כמו לאינטרנט, מצגות וכד') וצבעי CMYK הם צבעי הדפסה. (נדמה לי שאפילו היתה שאלה כזו ברישום לאתר פרוג:p) אבל כשזה בא לידי ביטוי באופן טכני, פשוט פרחה ממוחי ההבנה הזו, וזה גרם לי לתסכול כבר כמה פעמים מדוע עבודות שאני מעלה לפה לא נראות באותם צבעים וממילא התגובות שאני מקבלת לפעמים לא רלוונטיות... אז, תודה לך שעזרת לאסימון שלי ליפול, הגיע הזמן..!!!!!!!!!!
אני מנסה עכשיו להעלות את הקובץ בצבעי RGB מקווה שאהיה מרוצה ממה שישתקף אלי מהמסך...
ואשמח לשמוע מה דעתך/כם: אילו צבעים יותר טובים???

קבצים מצורפים

• מודעה חופשה rgb.jpg
    1 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
זה בסדר, לכולנו קורה הרבה פעמים ש"אסימונים נתקעים", ללא שום הסבר... :)

ודאי שהצבעים הנכונים הרבה יותר יפים. ממש מעולה!

• הוסף לסימניות
לפי הגבר ליד העץ נראה שהוא גם נהנה מהחופשה (בבית).

• הוסף לסימניות
נראה לי:
ששחרור וריפוי רגשי
צריך ליהיות יותר נוכחות ובצורה ישרה פונט יותר כבד
כי זה המוצר עצמו כל היתר רק תפאורה

• הוסף לסימניות
החיבור בין השמים לאקוריים ושוב למסלול הליכה לא מתחבר טוב
וגם הרקע של כולו ויזואל עם הרבה טקסט לא נעים לעין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה