לפי מה שזכור לי הייתה הוראה מחייבת להפסיק עם הנוהל הזהאתה יודע אם כן או לא? (אם התיקופים מתגמלים?)
כיום החברות מקבלות תגמול נמוך על כל תיקוף, שנקרא תמריץ תיקוף כאשר יש יעד שנתי שאם הם עוברות אותו התגמול עולה במעטלפי מה שזכור לי הייתה הוראה מחייבת להפסיק עם הנוהל הזה
מתייג כאן ניקים שיכולים אולי לתת מידע יותר מדויק - @נבחר @אופקים 1 @מרכז מידע @יוסי ב.ק
רק תוהה בקול,משהו יודע אם מחזירים לרו קוים את הימים של החופשי חודשי שלא השתמשו בגלל המלחמה (12 ימים )
ולמי אפשר לפנות שיחזירו לנו את הימים הללו?
יתכן מאודרק תוהה בקול,
במידה והיה ידוע לך מראש שבחודש לא תסעי 12 ימים, האם לא היית רוכשת חופשי חודשי?
זה נכון בכל פרופיל?כיום החברות מקבלות תגמול נמוך על כל תיקוף, שנקרא תמריץ תיקוף כאשר יש יעד שנתי שאם הם עוברות אותו התגמול עולה במעט
החברות גם מחוייבות להעביר חלק מתמריץ התיקוף לנהגים.
במסגרת ההסדרת הענפית המקודמת כבר תקופה ושבגינה לא מפורסמים מכרזים חדשים, המשקל של התמרוץ על התיקופים יגדל משמעותית, מה שמחזיר אותו לימי אגד בהם החברות עלולות להתנגד להוספת נסיעות בטענה שהם לא בטוחות ברמת ההכנסה הצפויה.
כן, גם ברב קו זהבזה נכון בכל פרופיל?
תציעי להם שיעשו כמו רו קו זהב לתינוקות מתחת גיל 5 (שיקבלו את הרו קו בבית חולים כמו את הפנקס חיסוני0)כן, גם ברב קו זהב
@דג קטןתלמידים ותלמידות הטעינו חופשי ע"מ ליסוע ללימודים, לא היו לימודים, לא היו אוטובוסים.
היה אמור להיות איזשהו החזר על הימים הללו...
אבל העוולה היא הרבה יותר גדולה, כי מי שמתקף באפליקציה יכול כל סוף חודש לחשב איך הכי משתלם לו לשלם ולפי זה לחייב. אבל ברב קו, תשלם מראש, ואם לא נסעת, הפסדת.
אם יש למישהו קשר למקלב אפשר לנסות לפנות אליו לפחות בנוגע למלחמה.
זה בערך מה שהוא ענה לי לפני שבועפניתי לסגן השרה מקלב
וזו תשובתו:
שלום רב,
מבחינה טכנולוגית אין אפשרות להאריך את תוקף החוזה הקיים.
בימים הקרובים יתפרסם מתווה פיצוי של משרד התחבורה בנושא.
בברכה,
דוד בלויא
יועץ סגן השר במשרד ראש הממשלה
וסגן שרת התחבורה
אורי מקלב
או קיי
שלחתי מייל גם לשרת התחבורה גם לסגן וגם לדוברות שלהם
ענו לי מלשכת הסגן
נחייה ונראה
נעדכן אם יעדכנו אותי
![]()
כמו שאמרתי...אבל לא נראה שיוצא מזה משהו...
שלחתי גם לשרה וגם לדוברות והם לא ענו בכלל הוא לפחות טרח לעשות השב ולרשום כמה מילים (לא יודעת אם קרא)כמו שאמרתי...
ניסנו אותו כמה פעמים בבעיות תחבורה שונות הוא לא באמת עוזר
חבל שככה זה גם כשיש נציג חרדי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים