גם לפני 9 בבוקר.לפי תאריך, החל מהשעה 9 בבוקר עד סיום השירות
חופשי יומי לכל הארץ (מלבד אילת) - 60 ש"חיש אפשרות לרכוש חופשי יומי גם לאוטובוס וגם לרכבת? (בגוש דן)
מה המחיר?
איפה אני יכולה לברר על זה?
רק בגוש דן?חופשי יומי לכל הארץ (מלבד אילת) - 60 ש"ח
לא, בכל הארץ.רק בגוש דן?
תודה לא שמתי לב לקישור,לא, בכל הארץ.
עדכנתי בהודעה הקודמת קישור לכל סוגי התעריפים.
יש גם חופשי יומי באזורים שונים, בסביבות 14-20 ש"ח.
אין תעריף נוער בחופשי יומי וכו'מה תעריף הנסיעה (חופשי יומי) למבוגר? לנוער?
תודה,עלויות נסיעה מבני ברק ללוד - מטרופולין תל אביב והמרכז
חופשי חודשי
₪213
חופשי שבועי
₪64
חופשי יומי
₪13.5
מ00.00 עד 2
אני בררתי ואמרו לי עד סיום השרות של אותו יום עד שמתחיל הקווים של היום שאחרי זה כולל קווי לילה רכבות בלילה אוטובוסים שיוצאים אחרי 12 בלילה וכדו.לי נהג אמר שזה עד 4 לפנות בוקר.
אני מצטרפת!!יצא לי לאחרונה לחשוב על כך כמה פעמים -
למה שלא יעשו את שישי ומוצ"ש באותו חופשי יומי? הרי לפי ההגיון, רוב אלו שנוסעים לשבת גם חוזרים לביתם במוצ"ש.
מה דעתכם, יש מה לנסות לשלוח מכתבים וכו' או שמדובר בעניין אבוד מראש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים