חופשת לידה ומענק עבודה

• הוסף לסימניות
קיבלתי השנה חופשת לידה. הבנתי שבסוף השנה, לאחר הגשת דוח שנתי, מחשבים שוב את החופשת לידה שמגיעה לי לפי ההכנסות של השנה.
מה שרציתי לדעת- ביטוח לאומי מחשבים הכנסה שנתית את כל ההכנסות - לא כולל חופשת הלידה- של 9 חודשים?

‏ולגבי מענק עבודה- מחושב 12 חודשים כולל מה שקיבלתי מביטוח לאומי כחופשת לידה?

• הוסף לסימניות
מחש
קיבלתי השנה חופשת לידה. הבנתי שבסוף השנה, לאחר הגשת דוח שנתי, מחשבים שוב את החופשת לידה שמגיעה לי לפי ההכנסות של השנה.
מה שרציתי לדעת- ביטוח לאומי מחשבים הכנסה שנתית את כל ההכנסות - לא כולל חופשת הלידה- של 9 חודשים?

‏ולגבי מענק עבודה- מחושב 12 חודשים כולל מה שקיבלתי מביטוח לאומי כחופשת לידה?
לגבי חל"ד מחשבים את ההכנסות לפי חודשי העבודה
ולגבי המענק מחשבים את כל ההכנסה לפי כל החודשים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@ייעוץ עיסקי ופיננסי
אשמח להסבר:
אם ילדתי בינואר השנה, לגבי מענק עבודה אני מחשבת את 9 חודשים לממוצע השכר?
אם חזרתי באמצע חודש לעבודה (עצמאית), האם אותו חודש נחשב לחודש עבודה?

לגבי מענק עבודה מחשבים את כל ההכנסה מאותה שנה כולל את הדמי לידה וגם מחשבים את כל החודשי עבודה + החל"ד

• הוסף לסימניות
לגבי מענק עבודה מחשבים את כל ההכנסה מאותה שנה כולל את הדמי לידה וגם מחשבים את כל החודשי עבודה + החל"ד
ולגבי ממוצע הכנסות לעניין תשלום דמי בט"ל? האם חודש כזה נחשב כחודש עבודה? לפי ההגיון הפשוט הוא אמור להיחשב. אבל חזרתי ב3/2 מחל"ד, ובט"ל חישב את ממוצע ההכנסות שלי לפי 10 חודשי עבודה. האם הם צודקים?

• הוסף לסימניות
ולגבי ממוצע הכנסות לעניין תשלום דמי בט"ל? האם חודש כזה נחשב כחודש עבודה? לפי ההגיון הפשוט הוא אמור להיחשב. אבל חזרתי ב3/2 מחל"ד, ובט"ל חישב את ממוצע ההכנסות שלי לפי 10 חודשי עבודה. האם הם צודקים?
אני פחות בקי בנושא זה ולא רוצה לטעות
נחכה לתשובת @יהודה מילר או ל @אמא של נפתלי :) או לכל אחד אחר

• הוסף לסימניות
ניתן לבדוק באתר של הביטוח לאומי למייצגים או באיזור האישי שם רשום על איזה חודשים התקבלה חופשת לידה וההכנסות לא ייחשבו לחודשים האלו

• הוסף לסימניות
ניתן לבדוק באתר של הביטוח לאומי למייצגים או באיזור האישי שם רשום על איזה חודשים התקבלה חופשת לידה וההכנסות לא ייחשבו לחודשים האלו
במקרה שלי אני רוצה שכן יחשבו לי את חודש פברואר כחודש עבודה. השאלה האם זה שרירותי שזה לא נחשב או שזה בכלל אמור לכן להיחשב כחודש עבודה? כאמור, חזרתי לעבודה מחל"ד ב3/2.

• הוסף לסימניות
זה מערכת לא נראה שאפשר להתערב בזה אלא א"כ משנים את תקופת החופשת לידה זה אפשרי עם בקשה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה