חופשת לידה לעצמאית + שכירה

• הוסף לסימניות
כיום אני שכירה + עצמאית אך בדמי לידה אני אמורה לקבל על עצמאית 14 שבועות ועל שכירה רק חצי (אין לי 10 חודשים)
האם מותר לי לחזור לעבוד בתור שכירה אחרי חודש וחצי או בגלל העצמאית אני אמורה לחכות עד סוף ה-14 שבועות?
תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם חודשים שקיבלתי אבטלה מצטרפים לחודשים שנספרים?
(כלומר האם מורידים מהם ביטוח לאומי ואז זה יכול להצטרף לרצף חודשים)

• הוסף לסימניות
חדשי האבטלה מצטרפים לחישוב החדשים שנספרים והם נחשבים לחדשי עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;926468:
כיום אני שכירה + עצמאית אך בדמי לידה אני אמורה לקבל על עצמאית 14 שבועות ועל שכירה רק חצי (אין לי 10 חודשים)
האם מותר לי לחזור לעבוד בתור שכירה אחרי חודש וחצי או בגלל העצמאית אני אמורה לחכות עד סוף ה-14 שבועות?
תודה לעוזרים.
בכל מצב, את לא יכולה לחזור לעבודה לפני 14 שבועות, לא קשור לכספים שמקבלים מביטוח לאומי, אלא, התמ"ת לא נותן להעסיק לפני כן. כלומר, אפילו אישה שילדה ולא זכאית כלל לדמי לידה, לא יכולה לעבוד עד 14 שבועות מהלידה.
המצב היחיד שאפשרי, כשהגבר יוצא לחופשת לידה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשר;927290:
חדשי האבטלה מצטרפים לחישוב החדשים שנספרים והם נחשבים לחדשי עבודה.

אם כן אז יחד עם חופשת לידה וחודשי אבטלה יש לי 15 מתוך 22 חודשים.
יש לי סיכוי לדמי לידה מלאים? אשמח לשמוע שכן...

תודה למגיבים!

• הוסף לסימניות
כן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה