חופשת מחלה+מכורה לאפטר=

• הוסף לסימניות
אז particular של trapcod מותקן לי כבר די הרבה זמן על המחשב אבל במרוץ של בית. ילדים. עבודה לא היה לי זמן להתנסות עליו....
אז היום כשאני "נחה" בבית עם דלקת בגרון החלטתי לחפור בו קצת...
אשמח להערות והארות ואם יש פה מישהי שמנוסה בו אשמח לשמוע במה אפשר להשתפר...

https://www.dropbox.com/s/bangzdkfe4nauyy/particular_test.mp4?dl=0

• הוסף לסימניות
מדהים.
את האפקט למדת בעצמך?
את פשוט מוכשרת.

• הוסף לסימניות
אלופה!
תמשיכי לתרגל!!!

• הוסף לסימניות
מדהים.
את האפקט למדת בעצמך?
תודה רבה!
חפרתי עליו הרבה ברשת... ועשיתי מלאאאא נסיונות....
יש לי עוד הרבה מה ללמוד עליו. אבל את הבסיס כבר קלטתי....

• הוסף לסימניות
אולי תעלי לדרייב או לג'מבו?
למדתי את האפקט- ומענין אותי למה הצלחת להגיע....

• הוסף לסימניות
גם אני מעונינת

למדתי קצת בעבר וכבר כמה שנים לא נגעתי בתוכנה
יש מצב לקבל כמה שיעורים אצל מישהי לתזכורת והעמקה...
אני באלעד...
מי יכולה יודעת ומומלצת??

• הוסף לסימניות
יפה מאד. שושי!
מקסים!
מה שנקרא - קצר וקולע :)
התחברתי מאד לעריכה ולתוצאה!
בהצלחה רבה בהמשך הדרך
ורפואה שלמה בקרוב! :)

• הוסף לסימניות
את פשוט אלופה!!!
באמת תוצאה מדהימה!!!

ממש חבל שאנשים יהיו בטוחים שזה טמפלט מוכן, אחרת, רק מהפתיחה היית מקבלת הזמנות ברמה...

ותודה ששיתפת אותי...

• הוסף לסימניות
מדהים.
יפה איך אפשר לקחת את התוסף הזה לכל כוון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה