משפחה מאושרת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
בטוח!!! אבל כדי להיות רגועה תוכלי להתקשר בבוקר ל106...בטוח שיש לימודים מחר בגנים?
בטוח!!! אבל כדי להיות רגועה תוכלי להתקשר בבוקר ל106...בטוח שיש לימודים מחר בגנים?
כמדומני שלא. אא"כ יש מצב שהם קבלו אישור חריג ממשרה"ח להחלפת ימי החופשה תמורת נניח קיצור החופש הגדול. לא יודעת אם יש חיה כזו. אולי גן פרטי לא מתוקצב.מישהי יודעת אם זה חוקי שגן הפועל דרך עמותה, בחופש כבר מר"ח ?
קיבלנו טלפון ממחלקת החינוך בני ברק שהגנים פועלים מחר כרגילהגן של הבת שלי לא לומדות מחר בבני ברק
גן עיריה
בטוח שיש לימודים מחר בגנים?
ערב ערב החג. הוא לא אמור להיות יום חופש למי שלא עובד באסרו חג.לוח חופשות – מעודכן -לשנה"ל תשפ"ה
לבתי ספר של החינוך העצמאי ברחבי הארץ
פתיחת שנה"ל, בס"ד, ביום ראשון, כ"ח במנחם אב, תשפ"ד )1 ספטמבר 2024(
ראש השנה
ערב ראש השנה, שני ימי החג ושבת קודש. הימים; רביעי, חמישי, ששי ושבת קודש. כ"ט באלול תשפ"ד עד
ג' בתשרי תשפ"ה, )2 – 5 אוקטובר 2024(. הלימודים יתחדשו ביום ראשון, ד' בתשרי תשפ"ה )צום גדליה
נדחה(, )6 אוקטובר 2024(.
יום הכיפורים
ערב היום הקדוש והיום הקדוש; הימים; ששי ושבת קודש, ט' - י' בתשרי תשפ"ה )11 – 12 אוקטובר 2024(.
הלימודים יתחדשו ביום ראשון י"א בתשרי תשפ"ה )13 אוקטובר 2024(, בשעה .9:00
חג הסוכות
ערב ערב החג, ערב החג, ימי החג ואסרו חג. מיום שלישי י"ג בתשרי תשפ"ה )15 אוקטובר 2024(, עד יום
שבת קודש כ"ד בתשרי תשפ"ה )26 אוקטובר 2024(. הלימודים יתחדשו ביום ראשון כ"ה בתשרי תשפ"ה
)27 אוקטובר 2024(, בשיעור הראשון.
ימי החנוכה
מיום ראשון, כ"ח בכסלו תשפ"ה )29 דצמבר 2024(, עד יום חמישי, ב' בטבת תשפ"ה, )2 ינואר 2025(.
הלימודים יתחדשו ביום ששי, ג' בטבת תשפ"ה, )3 ינואר 2025(, בשיעור הראשון.
פורים
מיום חמישי, י"ג באדר תשפ"ה, )13מרץ 2025( ועד יום ראשון, ט"ז באדר תשפ"ה, )16 מרץ 2025(.
הלימודים יתחדשו ביום שני, י"ז באדר תשפ"ה )17 מרץ 2025(, בשיעור הראשון.
פסח
מיום חמישי, ה' בניסן תשפ"ה )3 אפריל 2025(, עד יום ראשון, כ"ב בניסן תשפ"ה )20 אפריל 2025(.
הלימודים יתחדשו ביום שני, כ"ג בניסן תשפ"ה, )21 אפריל 2025(, בשיעור הראשון.
זה נשלח בתחילת שנה מתי היה חופשה בערב סוכות? מתי בחנוכה?
החינוך העצמאי מנצל גם את המורות וגם את ההורים בו זמנית.אולי תחנכו את בחורי ישראל ואמותיהן היקרות לא לרצות רק "מתכנתות"
השדר היחיד שיש לבנות בי"ב שנאלצות לבחור מקצוע הוא ללמוד משהו שיכניס יכניס יכניס
(כולל ממורות!!!)
נ.ב. הכותבת למדה בנוסף למקצועה הנוכחי גם הוראה אך לא מסוגלת כיום לעבוד בזה
נקודה לא פחות חשובה- החינוך העצמאי
מי שמכיר מקרוב את שיטות העברות הכספים, המשכורות המופחתות וכו וכו
בעידן של יוקר המחיה- קשה נורא לעבוד כל כך קשה ולקבל משכורת שעוברת דרך גורם שלישי
אבל ממ"ד בעייתי ושלא לדבר על ממלכתי
בקיצור שמישהו יפרק את המונופול ויקבלו משכורות והערכה כמו שמגיע להן
אגב- אני לא מסוגלת לעבוד כמורה בגלל שמבחינתי זו עבודה אחת הקשות
אז אני אעריך בשבילך -של המורות? לא מכירה את כולן אבל החדשות שנתקלתי בהן לרוב צעירות עם 2-3 ילדים
לגבי המקצועות אין לי מושג אבל הבנות שלי יודעות את החומר פיקס
בלי להתייחס לתוכן הדברים עצמםרציני שאת משווה את העבודה שלך,
לעבודה של אישה שנקרעת פיזית כל יום 8 שעות, עובדת ביום בדיקת חמץ, ומגרדת בקושי רב את ה6, במקרה הטוב?
ובכלל, מזלזלת בהן ככה ורוצה שיכבדו אותך?
המערכת החינוכית יכולה להיות קודש.נחרדת רק מהכיוון הזה של איזה שיח הבנות שלכם ניזונות!
ועכשיו מבינה למה הבת שלך בכיתה מעזה פניה נגד כל המערכת החינוכית
ואומרת מול המורה:
"אמשלי כבר תראה להם מזה... חכו חכו...." (אולי ציטוט של הבת שלך?)
ולא יעזור שתגידו שזה רק פה בפרוג.... זה מסרים שמועברים בלי מילים!!!
בדור שלי (ואני לא כזאת זקנה...) הייתי מקבלת מהורי מסר שהמערכת החינוכית- קודש! וגם אם היו טועים...
ת'אמת? בנה אותי מאד המהלך הזה! ממליצה בחום....
ומי שמוכנה לעבוד-בטח מוזמנת לפנות!! עוד היום! אין מורות אין אין אין!!
אצלנו בין פורים לפסח- מי שנאלצת להעדר- צריכה למצוא לבד בחורונת שתסכים לבוא אחרי תחנונים
חבל שלא ידעתי שיש כאן היצע ככ רחב!!
אולי יצא גם משהו טוב מהאשכול הזה...
וסליחה מראש אם לא תאהבו את מה שכתבתי,
כן, לא ממש טרנדי בפרוג
רק זוהי המציאות![]()
אולי זה השתנה,בלי להתייחס לתוכן הדברים עצמם
הערה קטנה: מעונות אינם פעילים ביום בדיקת חמץ.
מעונות תמת אף פעם לא עבדו ביום בדיקת חמץכי כשאני שלחתי (לפני 4 שנים) הם עבדו.
עבדו עבדומעונות תמת אף פעם לא עבדו ביום בדיקת חמץ
אולי שלחת למעון יום שלא פועל לפי לוח החופשות של המגזר החרדי.אולי זה השתנה,
כי כשאני שלחתי (לפני 4 שנים) הם עבדו.
אני כבר שולחת כ 10 שנים ברצף למעונות תמתעבדו עבדו
איןהי אני מורה בחהצמ ונמצאת בחופשת לידה ועצם העובדה שאני עכשיו ב7 בבוקר טרוטת עיניים קוראת את הפורום הזה זה לא תקין.
(יש לי 2 בנות בא’ ובכתה ב’ והם רק אמרו שהמנהלת הודיעה שביום חמישי יוצאים לחופשת פסח, לא הבנתי אם יש לימודים היום או אין)
באף מקצוע לא ממנים עובד חדש לראש קבוצה או צוות בלי לתת לו להתחיל מלמטה ולבחון את כישוריו ושוויו תחילה.ועם כל זאת
לא ראיתי שום בית יעקב שמחפש מורות למשרה נורמלית (לא ממ פעם ב..)
מענין.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים