- הוסף לסימניות
ממ יומי זו לא עבודה קבועה.עונה- חינוך עצמאי
משרת ממ שבהבטחה תהיה לה עבודה יום יום!!
ממ יומי זו לא עבודה קבועה.עונה- חינוך עצמאי
משרת ממ שבהבטחה תהיה לה עבודה יום יום!!
אז ככה,יש הבדל בין ממ של חלד
לממלאת מקום על בסיס יומי שכל בוקר לא יודעת מה ילד לה היום
ואפשר להבין שאישה כזו שצריכה לפרנס משפחה, לא תרוץ על זה.
אז אל תכתבי אין מורות , כי יש
תדייק ותכתבי אין ממ על בסיס יומי.
זה משנה את כל התמונה.
מדייקת- בואי גם על תנאי שאת רוצה לדעת לפחות יומיים מראשיש הבדל בין ממ של חלד
לממלאת מקום על בסיס יומי שכל בוקר לא יודעת מה ילד לה היום
ואפשר להבין שאישה כזו שצריכה לפרנס משפחה, לא תרוץ על זה.
אז אל תכתבי אין מורות , כי יש
תדייק ותכתבי אין ממ על בסיס יומי.
זה משנה את כל התמונה.
יש צעירות ממש שבנוסף למעט שעות שקיבלו עושות מ"מבד"כ לא מגיעים למצב שמורה נשואה עושה מ"מ יומי.
היא נכנסת ישר לשעות של מקצועיות....
אצל הבת שלי כשהמורה מחתנת היא לוקחת חופש לפחות שבוע וחצי / שבועיים.נורא מעניין מה שאת כותבת.
כי אני כמורה, כמעט ולא מבריזה.
זה פשוט לא שווה את הסאגה סביב השגת מ"מ, לשלוח לה חומר וכו'
אני חושבת שמורות הם ההעם הכי לא מבריז! (לפחות במקומות בהם אני עובדת)
אני לא מחפשת עבודהמדייקת- בואי גם על תנאי שאת רוצה לדעת לפחות יומיים מראש
יודעת מה? בואי גם על תנאי של ממ יותר מיום אחד
אוףףף למה את לא רוצה?
את יודעת איזה חופשות שוות? שבוע וחצי לפני פסח את בבית!! ובלי לדבר על הקיץ הקרב ובא...
חבל שאני לא מכירה את המציאות הזאתבד"כ לא מגיעים למצב שמורה נשואה עושה מ"מ יומי.
היא נכנסת ישר לשעות של מקצועיות....
במצב הנוכחי בחורה שבאה למ"מ יומי יש לה עבודה קבועה.
יום יום צריך מ"מ יומי.
אזור ירושליםאני לא מחפשת עבודה
חן חן על הדאגה.
לא יודעת באיזה עיר מדובר
אבל זה בהחלט מענין שמעולם לא נתקלתי בדרושים של מורות בציבור החרדי
יולי אוגוסט- חותמים אבטלה, זה לא היה כזה גרוע כשעשיתי את זהחבל שאני לא מכירה את המציאות הזאת
כמו שכבר כתבתי, אני מאוד רציתי להיות מורה,
אבל הייתי חיייבת משכורת מסודרת.
קודם כל- ביולי אוגוסט אין לימודים- מי ישלם לי על החופש כשאני ממ יומית?
אני רוצה עבודה מסודרת ולא לחיות על כל מיני עבודות צדדיות
בהתחשב בכך שרציתי הוראה דווקא בעיר מגורי ולא הסכמתי לנסוע מחוץ לעיר-
אף אחד לא הבטיח לי משרה ומשכורת ולכן גנזתי את הרעיון
ואגב, באמת חבל שאני לא מורה, אני מורה בנשמה ואני מבוזבזת...
אני למדתי הוראה אנגלית ואלה שהמשיכו לעבודה בזה (לא כולן כמובן, חלקן) אבל רוב אלה שהלכו להוראה בפועל לא היו המבריקות במסלול.
אולי אם תשימי פה פרטים על משרה מסודרת ,איפה ומהלמי שעדיין מפקפקת בעניין... כי לא קבלתי שום פניה עדיין
אחת מהעבודות של חברתי בתור מזכירה בסמינר זה לחפש מורות מ"משיש מעטות שמוכנות להשקיע את השנה שנתיים (שבעבר היו 8-10 שנים) כדי לקבל שעות קבועות בהוראה.
ולמה נראה לך שאחות / פיזיותרפיסטית/ קלינאית תקשורת / מזכירה רפואית יכולות להבריז???נורא מעניין מה שאת כותבת.
כי אני כמורה, כמעט ולא מבריזה.
זה פשוט לא שווה את הסאגה סביב השגת מ"מ, לשלוח לה חומר וכו'
אני חושבת שמורות הם ההעם הכי לא מבריז! (לפחות במקומות בהם אני עובדת)
אם המצב המתואר הוא כזה שכל יום צריך כ2 מ״מ בכ״מ,אחת מהעבודות של חברתי בתור מזכירה בסמינר זה לחפש מורות מ"מ
אמרה לי שאין אין להשיג למה??
כמה סיפרו לה (כאלה שעבדו במ"מ תקופה קצרה) שהן לא יכולות לחיות ככה חייבות משכורת קבועה ועדיף להם לעבוד במעון שזה משכורת קבועה,
מוזמנת להתחלף בכיף ולחזור בך אחרי שבוע כשתראי מזה עבודה של מורה מקרוב.מוכנה בכיף להתחלף עם כל מורה שעובדת בבית הספר שהבת שלי תלמד בו.
(למרות שזה לא נושא האשכול)
גם קרוב לבית, גם חופשים מחופשים שונים ומשונים גם תלמידות קלות בלי שום השוואה.
אני עובדת במקום רחוק, גם כל השבוע עד סוף היום בלי שום הנחה וגם ביום חמישי.
אם יש פה מורה שמוכנה להתחלף איתי שתודיע לי.
וחוץ מזה הכעס לא על המורות זה לא קשור אליהן ברור שהן שמחות ואני שמחה בשמחתן ועצובה בשבילי
וחושבת שההנהלה הראשית אמורה לחשוב גם עלינו ולא רק על עצמה
ושהחינוך העצמאי לא יתפלאו אם כלל ההורים יבקשו שיסגרו את הרשת הזו ויקימו אחרת מחדש(יש מצב שגם המורות ישמחו- שלא יפגעו במשכורת שלהן כמו שעושים עכשיו)
אויש איזה תגובה לא קשורה רואים שלא קראת את השרשוראז נכון, קשה מאוד להשיג ממלאת מקום,
ועבודת הוראה זו עבודה מאתגרת מאוד,
ואני מההורים שתמיד בצד של הצוות החינוכי, תמיד יגבה אותם ותמיד יעריך, ושולחת מתנות יקרות,
אבל, די להתבכיין! די שכל הזמן שומעים כמה אתן אומללות במקצוע שלכן... באמת מכל הלב: כ"כ אתן מסכנות, תחליפו מקצוע, הבריאות הנפשית נובעת גם מתעסוקה, אז אל תתנו לעבודה להרוס את בריאותן, אתן אומללות? תתפטרו.
הרעיון נשמע מעולהאם המצב המתואר הוא כזה שכל יום צריך כ2 מ״מ בכ״מ,
למה לא להעסיק על בסיס משכורת קבועה כאלה שעוד לא קיבלו תקן קבוע, כמשרת מ״מ בשכר קבוע?
{השכר יוכל להיות קצת נמוך כמובן, כי גם המ״מ תהיה מעונינת להיות בתור לתקן, ומאידך תקבל משכורת קבועה!}
לא פחות מהצחקת אותיולמה נראה לך שאחות / פיזיותרפיסטית/ קלינאית תקשורת / מזכירה רפואית יכולות להבריז???
הן יכולות רק לחלום על ממלאת מקום!
ויש עבודות קריטיות שיודיעו לך לבוא חולה...
עבדתי פעם במקום שהכריחו עובדת לבוא עם הפעוטה החולה (!!) לעבודה, הבוסית שמרה על בת השנתיים עם החום והאמא עשתה את עבודה הדחופה, אמיתי!! ראיתי במו עיני!!!
אז נכון, קשה מאוד להשיג ממלאת מקום,
ועבודת הוראה זו עבודה מאתגרת מאוד,
ואני מההורים שתמיד בצד של הצוות החינוכי, תמיד יגבה אותם ותמיד יעריך, ושולחת מתנות יקרות,
אבל, די להתבכיין! די שכל הזמן שומעים כמה אתן אומללות במקצוע שלכן... באמת מכל הלב: כ"כ אתן מסכנות, תחליפו מקצוע, הבריאות הנפשית נובעת גם מתעסוקה, אז אל תתנו לעבודה להרוס את בריאותן, אתן אומללות? תתפטרו.
סורי עם יצא חריף.
ואם כל התגובות לא נועדו להתבכיין אלא כדי לגרום לנו להעריך אותכן, אז זה בדיוק הפוך.
עריכה: החלק של די להתבכיין איננו דווקא עליך @פלורידה לא קראתי את כל השרשור מה כתבת ספציפית את, אלא זו התלונה האחרונה שקראתי.
למה לא לחייב שנה-שנתיים סטאז'?הרעיון נשמע מעולה
אבל הבעיה הגדולה היא שזה יכול לדפוק את המערכת
והתלמידות הראשונות להדפק.
בשונה מגרפיקאית ומתכנתת ועוד כל מיני מקצועות - בהם אפשר להוכיח את רמת הנסיון והמקצועיות מראש
מורה זה לא התעודה שלה...
אני מורה.מוזמנת להתחלף בכיף ולחזור בך אחרי שבוע כשתראי מזה עבודה של מורה מקרוב.
זה עבודה קשה מאוד של משמעת, הספקים, העברת חומר, חינוך הבנות, יחס מאיר פנים אליהן...
זה לעבוד כל יום שעות אחרי צהרים בשביל להכין שיעורים, לענות לטלפונים אין סוף ("למה הבת שלי יושבת ליד..." "המבחן היה מדי קשה"...) לשבת בישיבות, למלא דוחות, לבדוק מבחנים, אסיפות הורים, טיולים, מסיבות, לכתוב שעות תעודות. כשאת לא באמת מתוגמלת על השעות האלו.
רק עכשיו בשביל להכין ערכות משחקים לפסח לבנות עבדתי כמעט 5 שעות!!
מוזמנת להצטרף לצוות המורות שמשום מה (או שלא כ"כ משום מה) למרות כל המעלות שהעלת פה הולך ופוחת : )
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים