חופשת פסח במלון או בבית הארחה

• הוסף לסימניות
בעלי נסיון ביציאה למלון לחג הפסח
אני מתעניינת בשביל זוג מבוגרים על אירוח בחג הפסח
איפה הייתם ? האם יש לם המלצות לגבי מקום מסוים
איך בגבעת וושינגטון?
אודה לכל מי שיש לו דעה בענין

• הוסף לסימניות
מה שהזכרת זה סגנון חופש מאד פשוט
יש את ווינזיץ - ציפורי לקהל יעד כזה שהוא מאד מכובד ויפה
סבתא שלי שם כל שנה ומאד מרוצה (כבר שנים גם עם סבא שלי ז"ל היא שם) וגם סבא מצד אחר גם היה שם כמה שנים

וחוץ מזה יש את וינטר קלאב בצפון מיוחד מהמם ושירות מעל ומעבר
ויש את מלון מרגוע בערד ע"י יעלות סגנון זול אבל מיוחד

• הוסף לסימניות
יש בבית החלמה ליולדות בטלסטון - בית הארחה לפסח (רק בית הארחה בלי יולדות) בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית!
יש לי דוד שהיה שם פעם לפסח והוא מאוד נהנה (עם כל זה שהיה לו מאוד קשה, כי הוא היה המשגיח)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1195983:
יש בבית החלמה ליולדות בטלסטון - בית הארחה לפסח (רק בית הארחה בלי יולדות) בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית!
יש לי דוד שהיה שם פעם לפסח והוא מאוד נהנה (עם כל זה שהיה לו מאוד קשה, כי הוא היה המשגיח)

גם אם וילד בבני ברק פותח את שעריו להארחה בפסח ללא יולדות.
ההכשר הרב לנדא.
אני מכירה זוג מבוגר שמתארח שם בכל שנה ומאוד נהנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה