השאלה אם זה עומד בקריטריונים של כשרות טובה ...תנסו ללכה על גאורגיה יש שם דברים מטורפים...
אני לא הייתי שם אבל שמעתי מכמה אנשים...
יש או את אזור שוויץ אוסרטיה אבל זה יוצא יחסית יקראני מעוניין בחופש בחו"ל
שמצד אחד כשרות טובה, וכן שאר נושאי הדת ומצד שני יש אטרקציות, נופים וכו' ומצד שלישי - לא יקר...
אשמח אם יש לכם מקומות כאלו.
תודה מראש.
יש שם מסעדות חלביות ובשריות בכשרויות מסוימות של הבית חבד שם וכדומההשאלה אם זה עומד בקריטריונים של כשרות טובה ...
אז זהו שבגאורגיה הבנתי שהו זול יחסית...יש או את אזור שוויץ אוסרטיה אבל זה יוצא יחסית יקר
או את בודפסט לדוגמה אבל אין שם מידי הרבה אטרקציות
בבודפסט יש כן כשרויות טובות?יש או את אזור שוויץ אוסרטיה אבל זה יוצא יחסית יקר
או את בודפסט לדוגמה אבל אין שם מידי הרבה אטרקציות
כן (כמובן שהכל יחסית לחו"ל)בבודפסט יש כן כשרויות טובות?
אין טיסות לאודסהאודסה
טיסות זולות כרגע
יש שם מסעדה כשרה
אטרקציות
מכירה מישהו שנסע ממש לאחרונה לאודסה במחיר מאוד זולאין טיסות לאודסה
אודסה זה באוקראינה וככל הידוע לי אין טיסות לאוקראינהמכירה מישהו שנסע ממש לאחרונה לאודסה במחיר מאוד זול
יכול להיות טיסה ליד ומשם נסעו לאודסה
זה מפחיד, לא?אודסה זה באוקראינה וככל הידוע לי אין טיסות לאוקראינה
הונגריה בין המדינות שהיו כל הזמן לצד ישראל במלחמה...יש איזה סכנה לנסוע לבודפשט בתקופה זו?
ובכלל יש סכנה לנסוע לחו"ל?
סיניה והאזור זה השיא שם.מחפשת ליסוע בקיץ להרים כלשהם (כמו הקרפטים ברומניה), למישהו יש המלצות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //