נכתב ע"י שוצי;892938:למלאות בעלי פילו
קל וטעים
את אותו עיסה (בצל, תבלינים וכו)
מורחים שמן על העלה, פרורי לחם ומעל את העסה מגלגלים ואופים 20 דקות
מעולה!
נכתב ע"י eden7115;892942:בורקס בשר
מוסקה
מדיאס
מרק קובה
קובה (מטוגנת)
לזניה/קנלוני בשריים
לחמה בעג'ין (עיגולי בצק עם בשר טחון, כמו פיציות רק בבשרי)
סמבוסק בשר (אפשר להוסיף פרסות עגבנייה)
פלפלי/עגבניות/חצילים/קישואים ממולאים באורז ובשר
זה מה שעלה לי לראש...
בהצלחה!
נכתב ע"י TK;892947:אפשר לטגן את הבשר על מחבת עם בצל ולהוסיף את זה לפסטה
אפשר להוסיף גם אפונה תירס
נכתב ע"י יוגורט;892946:סליחה על חוסר האינטלגנציה , מה זה קובה?
כן , אנחנו.נכתב ע"י יוגורט;892943:תודה, כל התנורים שלי חלביים,
ועל הדרך , משהו טבל פעם מחבת חשמלי?
נכתב ע"י TK;892962:אפשר להוריד את הבצל והירקות
מה שיוצא זה פרורי בשר שמתחבאים בתוך הפסטה
אני אוהבת לעשות את זה עם פסטה צדפים
מטגנים עד שהצבע משתנה בקיצור עד שאת רואה שזה מוכן
והתיבול מלח פילפל שום
קצת עירבבת סוגים...נכתב ע"י מילה בסלע;892961:מאכל של עירקים וחלבים- מורכב מכדורי סולת ובורגול המכילים בתוכם בשר טחון או כל מיני מילויים אחרים. הולך עם מרק, עם או בלי טיגון.
banatage - בנטז'נכתב ע"י יוגורט;892996:banataz
אפשר מתכון?נכתב ע"י eden7115;893016:banatage - בנטז'
קציצות טוניסאיות מטוגנות ממלית בשר טחון וביצים קשות ובציפוי פירה תפוחי אדמה.
נכתב ע"י TK;892962:אפשר להוריד את הבצל והירקות
מה שיוצא זה פרורי בשר שמתחבאים בתוך הפסטה
אני אוהבת לעשות את זה עם פסטה צדפים
מטגנים עד שהצבע משתנה בקיצור עד שאת רואה שזה מוכן
והתיבול מלח פילפל שום

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים