עזרה חוצים במתמטיקה 5 יחידות

• הוסף לסימניות
אני לומדת 5 יחידות מתמטיקה ועושה חוץ ,
ומחפשת לתרגל תרגילים מחוצים של 5 יחידות משנים עברו כי יש לי את הספר של הבגרויות של יואל גבע
והבנתי שזה סגנון מעט שונה מחוצים.
אין לי מאיפה לתרגל תרגילים של חוצים,
יש מאגר או אתר שאפשר למצוא בו מבחני חוץ?

• הוסף לסימניות
יש לך את החוברת הצהובה?
נראה לי קוראים לה להצליח במתמטיקה או משהו....
יש בה תרגול על הכל!!!!
נראה לי שגם על חלק ג' של החוץ
אם אין לך אני ממליצה לך לקנות אותה

• הוסף לסימניות
יש לך את החוברת הצהובה?
נראה לי קוראים לה להצליח במתמטיקה או משהו....
יש בה תרגול על הכל!!!!
נראה לי שגם על חלק ג' של החוץ
אם אין לך אני ממליצה לך לקנות אותה
מה זה אומר חלק ג'?
אני עושה חוץ של 5 יחידות ואני רוצה תרגילים ממבחני חוץ ברמה של המבחן,
לא תרגול מדורג כי זה יש לי מלא וגם תרגילי בגרויות יש לי.
אני רק רוצה לראות את הסגנון של החוצים.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר חלק ג'?
אני עושה חוץ של 5 יחידות ואני רוצה תרגילים ממבחני חוץ ברמה של המבחן,
לא תרגול מדורג כי זה יש לי מלא וגם תרגילי בגרויות יש לי.
אני רק רוצה לראות את הסגנון של החוצים.
תבדקי פה
אולי זה יעזור לך....
בהצלחה בכל אופן
לפחות יהיו לך כמה ימים ללמוד עד החוץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה