חוצפה ישראלית!!

• הוסף לסימניות
סיפור טרי מהיום שהעלה את חמתי!!
בשנים עברו הייתי לקוחה של חברת הוט בטלפון ובתשתית אינטרנט.
שילמתי כ60 ש"ח לשיחות ללא הגבלה ו60 לתשתית.
לאחרונה הם הפסיקו בחוצפתם ובניגוד להבטחתם את התכנית של החופשי בטלפון והגבילו ל3000 דקות וגם העלו את המחיר.
השבוע אני מקבלת חשבון של 800 (!!!) ש"ח לחודש זה על הטלפון והגב' אומרת שחרגנו ממכסת השיחות לניידים והוסיפו עוד 700 ש"ח על זה!! ביקשתי כמובן פירוט שיחות ואני עדיים מקוה ומאמינה שזו טעות, אבל---- החלטתי לסגור את הענין של שיחות בהגבלה ואם אין להם מה להציע אז אעבור לחברה אחרת. מה מתברר? הם מציעים טריפל שכולל חיבור לטלויזיה וכן תשתית אינטרנט וטלפון ללא הגבלה- הכל ב100 ש"ח. אמרתי לה- אוקיי, תחברי אותי בלי הטלויזיה כי אני חרדית. מה עונה הגב'? לא! אם כן- תשלמי בנפרד על כל שרות ותגיעי למחיר כפול לפחות.... למה??? כי אין לך טלויזיה.
מה דעתכם? לדעתי הציבור צריך להצביע ברגליים ואם אין להם הצעות רלוונטיות לחרדים אפשר לעבור מהם. בזמנו הם נתנו מחירים מאוד טובים אבל למרות שהבטיחו שזה ללא הגבלת זמן שינו באופן פתאומי וזהו.

• הוסף לסימניות
לחברות תקשורת אחרות יש חבילות מצוינות לשיחות בלי הגבלה
עזבי אותם
עבור הוט לקוחות הטלויזיה הם המשתלמים ביותר ולכן ככל הנראה חשוב להם לתת להם חבילה טובה

• הוסף לסימניות
החבילה שלי:
תמורת 49 ש"ח לחודש - שיחות ללא הגבלה בנייד ובנייח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1171332:
החבילה שלי:
תמורת 49 ש"ח לחודש - שיחות ללא הגבלה בנייד ובנייח!
באיזה חברה הנייד?
זה לא מוגבל לחצי שנה?

• הוסף לסימניות
אני ביקשתי מהם הצעת מחיר לתשתית וטלפון וכמובן בלי טלויזיה, אך מאז (שבועיים) כל יום אני מקבלת מהם 3 טלפונים ביום , לא פחות!! למה ומדוע ואיך זה יתכן שאיני רוצה טלויזיה....
עד שהבנתי מאחד מהם שהם מקבלים בונוסים רק על חיבורי טלויזיה ולא שווה להם להתיחס ללקוח שלא רוצה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מללי;1171335:
באיזה חברה הנייד?
זה לא מוגבל לחצי שנה?

שניהם אורנג'
מוגבל לחצי שנה. אז מה? בעוד חצי שנה זה יעלה 130 ואז נעשה חושבים מחדש...

• הוסף לסימניות
אז למה שלא תקחו בתאוריה גם טלויזיה.
הרי בכ"א אין שום מכשיר שקולט את זה אז זה פשוט יהיה בחשבונית.

• הוסף לסימניות
^^^
א"א לדעת לאן זה יגיע, ובסוף גם רשות השידור יגיעו על סמך החשבונית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1172005:
^^^
א"א לדעת לאן זה יגיע, ובסוף גם רשות השידור יגיעו על סמך החשבונית..

אכן.. היה כאן פעם אשכול על רשות השידור שחייבו ב'אגרת טלויזיה'.. לא צריך לתת להם פתחון פה..

ולגבי הוט, אני כעת קולטת מדוע קיבלתי עשרות טלפונים בשנתיים שאני לקוחה שלהם אם אני רוצה להתחבר גם בטלויזיה, ועל מה ולמה חוסר היחס שלהם אלי כשאני מתלוננת על בעיות במודם..

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים!!
אשמח מאוד אם כל ממליץ ירשום אם הוא נהנה גם מהקליטה והשרות של אותה חברה. ולגבי מבצעים לשנה- אין לי שום תועלת, עד שנכנסים לשגרה צריך לחפש מחדש. תנו תכנית ללא הגבלת זמן.

תודות!!

הייתי מארגנת עצומה לכל פליטי הוט, מי שמוכן שיצביע. לארגן פניה אליהם שבמידה ולא מוצאים פתרון לציבור שאינו צורך טלויזיה- אנחנו פורשים יחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1171340:
שניהם אורנג'
מוגבל לחצי שנה. אז מה? בעוד חצי שנה זה יעלה 130 ואז נעשה חושבים מחדש...

שמעתי היום מבת דודה שהיא נמצאת בפלאפון,
התחברה למבצע של 59 ₪ לשנה למנוי אחד ו49 ₪ לשנה עם יש לך 3 מנויים ומעלה..
שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
אנחנו בגולן טלקום ומאוד מרוצים!
הם חברה אינטליגנטית
לא משאירה את הלקוחות שלה שעות על הקו...
יש להם חבילות מצוינות!

ובנייח אין כמו בזק.

אגב, שמעתי על הרבה שנכוו מהוט כדאי להיזהר...
ו...כן אני מציעה לך לפנות לרדיו קול ברמה.. הם טיפלו בכמה מקרים כאילה...

היזהרו לפני שאתם חותמים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מעניין, אצלי הוט לא העלו את המחיר (תוכנית של 2000 ד')
ו3000 דקות בנייח זה המון.

• הוסף לסימניות
לא ברור. לי 3000 דקות לכל היעדים. כנראה הטלפון נשאר דלוק והלכו 700 ש"ח. זה הזוי.

מה שמעצבן בהוט זה שלכל אחד הם אומרים משהו אחר. נציג אחד אומר שזוהי התכנית הזולה ביותר ופתאום מתברר שגיסתי דיברה עם אחד אחר ונתן לה משהו הרבה יותר זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה