חוקי הפורום -חובה לקרוא!

• הוסף לסימניות
מהיום בקשת חומר עבור עבודה, וכן הצעת חומר, תתקיים רק בתת פורום "בקשות".

הנכם מוזמנים להעלות ככל אשר יחפץ ליבכם לפורום הנ"ל.
וכן כל הבקשות שאי פעם ניתנו בפורום והינם מכילים חומר אפשר להעלות קישור להודעה הנ"ל.

בהצלחה לכולנו...

• הוסף לסימניות
חבר'ה אני רואה שיש עדיין אנשים שמבקשים חומר מחוץ למסגרת "תת פורום בקשות" אנא התחשבו, ועשו זאת אך ורק שם, אחרת האשכולות ימחקו...
תודה רבה ויום טוב.

• הוסף לסימניות
תודה

רציתי להביע תודה על האתר הנפלא שעוזר לכל האנשים בשאלות קשות
שוב תודה

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה להכנס לתת פורום הזה

• הוסף לסימניות
יש מנויים שמורשים להיכנס לתת-פורום?
הרבה חומר נמצא שם, כמה ממנו תרמתי אני, ולא זכיתי לקבל סיסמא (למרות שביקשתי...).
אפשר הסבר?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם תנחו אותי לגבי כניסה לפורום בקשת קליפים, אני צריכה עזרה דחוף!
איך אפשר לקבל קוד?

• הוסף לסימניות
הייתי מציע לפנות להנהלת הפורום, או לחילופין לפופקו מנהל פורום סאונג ומוזיקה.
היות שהבקשות לבקשת סיסמא לפורום זה נמשכות מעל גבי שנה...

• הוסף לסימניות
הפורום לבקשת קליפים מבוטל כרגע.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה