- הוסף לסימניות
אפשר צילום מסך?
פתאום כותב אצלי[בתוספים]פגום....![]()
באשכול בהודעה הראשונה....בקישור לתוכנה,בתוספים לכרום,כתוב לא פעיל.....ובקישור של התוכנה...."לא פעיל".....
אפשר צילום מסך?
פתאום כותב אצלי[בתוספים]פגום....![]()
באשכול בהודעה הראשונה....בקישור לתוכנה,בתוספים לכרום,כתוב לא פעיל.....ובקישור של התוכנה...."לא פעיל".....
בלחיצה על 'פרטים' או על 'יתכן שתוסף זה פגום' מופיעים איזשהם פרטים על השגיאה? ניסית להסיר ולהתקין מחדש? ניסית ללחוץ על 'תיקון'?באשכול בהודעה הראשונה....בקישור לתוכנה,בתוספים לכרום,כתוב לא פעיל.....
תודה זה עבד......ניסית להסיר ולהתקין מחדש?
אני באמת מקווה זה ממש מלחיץ לא יודע מי הבן אדם שעומד מאחורה והוא פשוט שולט על המחשב לבינתיים החלפתי כבר סיסמה האמת מה שמחשיד שאלתי את הGBT וזה מה שכתב לי "נראה שלא נמצא מקור רשמי או פרטי קשר ששייך לתוסף "מצא לי בעלי" (או "BaAli"). אין אתר מפתח רשמי ולא הופיעה כתובת מייל או מערכת תמיכה מוכרת"@קובי המקצועי
מהיכרות אישית עם זה שעומד מאחורי התוסף, אין לך מה לחשוש.
זה אכן מלחיץ להיחשף בפעם הראשונה לאפשרות שמישהו מתחבר מרחוק למחשב שלך...אני באמת מקווה זה ממש מלחיץ לא יודע מי הבן אדם שעומד מאחורה והוא פשוט שולט על המחשב לבינתיים החלפתי כבר סיסמה האמת מה שמחשיד שאלתי את הGBT וזה מה שכתב לי "נראה שלא נמצא מקור רשמי או פרטי קשר ששייך לתוסף "מצא לי בעלי" (או "BaAli"). אין אתר מפתח רשמי ולא הופיעה כתובת מייל או מערכת תמיכה מוכרת"
5784.link
קישור שיווקימה זה ק.ש.? מישהו יכול להסביר לה מה זה אומר ומי מרוויח מזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים