חוקי ועד בית

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם יש למישהו מושג אם עפ"י חוקי האגודה לתרבות הדיור אפשרי שועד הבית הוא גם המנקה וגם הגנן במשכורת???
האם מותר שלא לכנס אסיפת דיירים כלל במשך כמה שנים??
והאם זה חוק לפר דו"ח הכנסות והוצאות ואחת לכמה זמן?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תתקשרי אליהם ל 8484*

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;786357:
אשמח לדעת האם יש למישהו מושג אם עפ"י חוקי האגודה לתרבות הדיור אפשרי שועד הבית הוא גם המנקה וגם הגנן במשכורת???

תודה מראש!

נראה שאת גרה בבנין שלי ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;786357:

תודה מראש!

אני מבין שועד הבית נשאר אצל אותה משפחה במשך שנים- האם הסיבה היא משום שאף אחד לא מוכן לעשות את העבודה השחורה?
אם כן- אני לא יודע כמה ניתן לדרוש ממי שכן עושה...

סליחה שאני סתם מתערב, אך אני הייתי ועד בית במשך שנים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבי 24;787302:
אני מבין שועד הבית נשאר אצל אותה משפחה במשך שנים- האם הסיבה היא משום שאף אחד לא מוכן לעשות את העבודה השחורה?
אם כן- אני לא יודע כמה ניתן לדרוש ממי שכן עושה...

סליחה שאני סתם מתערב, אך אני הייתי ועד בית במשך שנים...

לא בדיוק!
סיפור מורכב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה