חוק ביטול עסקה לקורס

• הוסף לסימניות
אני הצטרפתי לקורס שמדמה נהיגה בסימולטור לקראת רישיון נהיגה שאני מעוניין להוציא
ואני שילמתי מראש באמצעות כרטיס דיירקט (כך שאין לי אפשרות לבטל )
ולמעשה הסימולטור לא מדמה בכלל נהיגה ואני רוצה לבטל את העסקה האם זה אפשרי מבחינה חוקית או לא ?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אם המוצר לא כמו שהוצג לפני העיסקה הרי זו הטעיה ותוכלו לבטל ע"פ חוק כמובן.
גם מסתבר שהעסק יתנגד.

• הוסף לסימניות
בד"כ כשמצטרפים לקורס יש אפשרות לבטל תוך 14 יום.
כדי לתת אפשרות לבחון אם הקורס מתאים או לא.
תנסה לשאול אותם אם הם יכולים לתת לך החזר כספי. השאלה מתי נרשמת?

• הוסף לסימניות
בד"כ כשמצטרפים לקורס יש אפשרות לבטל תוך 14 יום.
כדי לתת אפשרות לבחון אם הקורס מתאים או לא.
תנסה לשאול אותם אם הם יכולים לתת לך החזר כספי. השאלה מתי נרשמת?
הבעיה שהם טוענים שזה כמו מוצר שהחוק אומר שעל מוצר פתוח אין אפשרות לבטל
ולגבי מתי נרשמתי אין עדיין 14 ימי עסקים

• הוסף לסימניות
הבעיה שהם טוענים שזה כמו מוצר שהחוק אומר שעל מוצר פתוח אין אפשרות לבטל
ולגבי מתי נרשמתי אין עדיין 14 ימי עסקים
מה זה קורס דיגיטלי?
איך זה עובד?
כי בקורס אינטרנטי אפשר לחסום לך את הגישה כשאתה מבטל את העיסקה.
השתתפתי בקורסים כאלו כמה פעמים. ואין כזה דבר שזה מוצר פתוח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה