- הוסף לסימניות
למה חוצפה? זה תכונה לא טובה שיכולה להביא לתאונות. נהיגה צריכה להיות מתונה עם זהירות יתר.חוצפה
הוא מרוויח מטסט הרבה יותר מלימוד נהיגהאיך זה מסתדר עם זה שהטסט על הרכב של המורה נהיגה? הוא יצטרך לפנות יותר זמן לטסטים? מה הוא יעשה אם הוא לא יכול?
אז יוצא שיהיה לו פחות שיעורים..הוא מרוויח מטסט הרבה יותר מלימוד נהיגה
אם הנהיגה מצוינת לא רואה בעיה..ההיפךלמה חוצפה? זה תכונה לא טובה שיכולה להביא לתאונות. נהיגה צריכה להיות מתונה עם זהירות יתר.
חיים של אנשים מתהלכים להם ברחובות, ולא צריך אחד עם בטחון מופרז שינפץ אותם.
נהיגה מצוינת לא מתאפנית בבטחון עצמי מופרז אלא יש לזה פרמטרים אחרים.הנהיגה מצוינת
לי המורה נהיגה טען שאין דבר כזה להיפסל על בטחון עצמי מופרז וזה שטות מוחלטת,לקחתי טרמפ לפני כמה שבועות איזה בחור נחמד,
הוא עשה טסט לפני חודשיים ונפסל, למרות שלא טעה בכלל.
למה?
"ביטחון עצמי מופרז"!!![]()
![]()
לקחתי טרמפ לפני כמה שבועות איזה בחור נחמד,
הוא עשה טסט לפני חודשיים ונפסל, למרות שלא טעה בכלל.
למה?
"ביטחון עצמי מופרז"!!![]()
![]()
לי קרה סיפור דומה בטסט השני (עברתי בשלישי) בסוף הטסטר אומר לי.
אני יעשה עכשיו דבר שלא עשיתי מעולם כי זה נראה שאין סיבה לא להעביר אותך.
אז תדעי שנהגת טוב ולא היה לי מה להעיר לך, אבל עם ביטחון של שנה על הכביש לא ככה מגיעים לטסט.
זה לגמרי חוצפה, וברור שעם מצלמות וכדו זה לא יעבור.
לכן אני שמחה בשביל כל התלמידים שסוף סוף משנים משהו בהתנהלות
אמרתי במידה הנהיגה עצמה מצוינת ביטחון בנוסף זה מצויןנהיגה מצוינת לא מתאפנית בבטחון עצמי מופרז אלא יש לזה פרמטרים אחרים.
אם עבר טסט בשלום, ולא מצאו שום בעיה, סימן שזו לא בעיה הביטחון העצמי שלו...למה חוצפה? זה תכונה לא טובה שיכולה להביא לתאונות. נהיגה צריכה להיות מתונה עם זהירות יתר.
חיים של אנשים מתהלכים להם ברחובות, ולא צריך אחד עם בטחון מופרז שינפץ אותם.
פעיל בהחלטמישהו יודע אולי אם החוק כבר פעיל?
האם יש אפשרות כבר לקבוע טסטים בתוכנית החדשה?
המורה לא יקבל את התוצאה.יהיה אפשר להתקשר למורה. כמו שהיה עד היום...![]()
פעיל רק לכאורה.פעיל בהחלט
יש טסטים בודאות בבאר שבע.חולון.פתח תקווה.רמת גן.ירושלים.ועוד
מאד מעניין אם היית מקליטה אותו אם זה היה עובר תביעה משפטיתלי קרה סיפור דומה בטסט השני (עברתי בשלישי) בסוף הטסטר אומר לי.
אני יעשה עכשיו דבר שלא עשיתי מעולם כי זה נראה שאין סיבה לא להעביר אותך.
אז תדעי שנהגת טוב ולא היה לי מה להעיר לך, אבל עם ביטחון של שנה על הכביש לא ככה מגיעים לטסט.
זה לגמרי חוצפה, וברור שעם מצלמות וכדו זה לא יעבור.
לכן אני שמחה בשביל כל התלמידים שסוף סוף משנים משהו בהתנהלות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים