דרוש מידע חוק התקשורת- ביטול הקומה הכשרה

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר אם H+ זה דור 2 או 3. בכל מקרה זה לא 4.

מה זה "לפעמים"?
כל פעם שאתה מוציא\מקבל שיחה?
אז אין VoLTE.
אם כתוב לי למעלה 3 אבל יש לי בהגדרות גם 4 זה אומר שהוא דור ארבע, למרות שהוא מוגדר על 4 וכתוב 3?
אולי הסים לא תומך או האנטנות בסביבה.
אבל בדרך כלל זה אומר שהמכשיר דור 4 רק לאינטרנט ולא לשיחות.

• הוסף לסימניות
כתוב לי 4G וזה מתחלף לפעמים ל H+
צפה בקובץ המצורף 1981828
אם כתוב לי למעלה 3 אבל יש לי בהגדרות גם 4 זה אומר שהוא דור ארבע, למרות שהוא מוגדר על 4 וכתוב 3?
מצטרף לשאלה
גם לי זה קרה פעם. זה אומר שאין VoLTE.
אחרי הרבה ויכוחים עם היבואן ועם סלקום, זה איכשהו חזר.

• הוסף לסימניות

אולי הסים לא תומך או האנטנות בסביבה.
אבל בדרך כלל זה אומר שהמכשיר דור 4 רק לאינטרנט ולא לשיחות.

גם לי זה קרה פעם. זה אומר שאין VoLTE.
אחרי הרבה ויכוחים עם היבואן ועם סלקום, זה איכשהו חזר.
צריך לבדוק שזה לא עניין של קליטה
יתכן שבאזור שלך יש קליטה יותר טובה לדור 3 ולכן אוטומטית הקליטה היא של דור 3 תנסו ללכת למקום שונה ולבדוק אם כתוב 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה