חוק שאסור להמתין

• הוסף לסימניות
יש איזה חוק שאסור להמתין בטלפון הרבה זמן??
אני כבר חצי שעה מחכה למענה אנושי ממשרד כלשהוא...

• הוסף לסימניות
יש חוק כזה אבל אני לא זוכרת מה זמן ההמתנה המקסימלי שמותר להם לתת לך להמתין.
הייתה על זה כתבה בכיכר השבת אם אני לא טועה.
תנסי לחפש שם כי אני לא פותחת אותו.

• הוסף לסימניות
2.5 דקות.

(השאלה לפי איזה שעון, ;) יש בדיחה שאומרת ששעון שלא עובד עומד פעמיים על השעה הנכונה מה שאין כן שעון מפגר...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1039180:
יש חוק כזה אבל אני לא זוכרת מה זמן ההמתנה המקסימלי שמותר להם לתת לך להמתין.
הייתה על זה כתבה בכיכר השבת אם אני לא טועה.
תנסי לחפש שם כי אני לא פותחת אותו.

חסום לי...

• הוסף לסימניות
50 דק'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1039206:
תגישי תביעה בנתיים...

איפה? תכף הם יגידו ששעות מענה טלפוני הסתיימו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1039211:
איפה? תכף הם יגידו ששעות מענה טלפוני הסתיימו...

למציעי החוק הנ"ל
תשלחי מכתב לאתר החברה... תאיימי....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני נכנסת לאתר שלהם ורואה אפשרות להתלונן על אחרים.. (משרד המשפטים)
קשוט עצמך... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מידע שימושי מחשבות......

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה