חורים באצבעות מגיטרה

• הוסף לסימניות
יש מה לעשות?
מישהו שהתחיל פריטות ראשונות על גיטרה
וקצות האצבעות כואבווווווווות לו.
חוץ מלקנות אצבעוני סיליקון יש עוד משהו לעשות?

תודה!

• הוסף לסימניות
כואב כואב...
אבל אם לא תסבלי לא תתרגלי :)
גיטרה? יפה לך!! ;)

• הוסף לסימניות
תעברו לתופים... :)
סתתאם- אל תדאגו זה עובר אחרי שנתיים שלוש..

שנתיים שלוש? לא.. אצלי בכל אופן. האמת אצלי לא הפריעו הפריטות בהתחלה כמו האקורדים!
הלחיצה היתה עושה לי חורים באצבעות ואם אני לא טועה לאקורדים התכוונת, לא?
זה עובר עם הזמן, מכירה כאלו שפורשים רק בגלל זה. לא חושבת שצריך להתייאש זה עניין של הרגל
ככל שמנגנים יותר כך כמובן מתרגלים יותר מהר..

• הוסף לסימניות
שנתיים שלוש? לא.. אצלי בכל אופן. האמת אצלי לא הפריעו הפריטות בהתחלה כמו האקורדים!
הלחיצה היתה עושה לי חורים באצבעות ואם אני לא טועה לאקורדים התכוונת, לא?
זה עובר עם הזמן, מכירה כאלו שפורשים רק בגלל זה. לא חושבת שצריך להתייאש זה עניין של הרגל
ככל שמנגנים יותר כך כמובן מתרגלים יותר מהר..
ברור שהאקורדים הם אלו שמחוררים את האצבעות
הפריטות בקושי מדגדגות....

• הוסף לסימניות
זהו שכתבת "מישהו שהתחיל פריטות ראשונות על גיטרה"

• הוסף לסימניות
טוב מתנצלת.
מה הייתי אמורה לכתוב? מישהו שהתחיל אקורדים ראשונים?
מבחינתי זה הולך ביחד...
אין מה להתנצל.. רק הבהרתי את עצמי למה חשבתי..
בכל אופן, הבנתי אותך ועניתי לך שם לגבי האקורדים.
בהצלחה מרובה!

• הוסף לסימניות
אם הפריטות כואבות סימן שהוא ממש ממש מתחיל...
האקורדים זה הסיפור שנוגע ללב האצבעות, וכמו שכולם כתבו - מ ת ר ג ל י ם !
כמו לכל דבר בחיים...
הצלחה רבה, והעיקר לא להתייאש!!
אין כמו נגינה ופריטה על גיטרה... - תרפיה ומקור השראה מדהים!

• הוסף לסימניות
לי עבר תוך שבוע שבועיים. העור מתקשה... כמובן שאם מפסיקים הרבה זמן זה חוזר אבל פחות מרגישים את את זה כי כבר מתרגלים.

• הוסף לסימניות
לי עבר תוך שבוע שבועיים. העור מתקשה... כמובן שאם מפסיקים הרבה זמן זה חוזר אבל פחות מרגישים את את זה כי כבר מתרגלים.
מה זאת אומרת העור מתקשה?
העור הופך לגס ומחוספס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה