דרוש מידע חורים בבגדים

• פותח הנושא chaia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זקוקה לעזרתכם:
לאחרונה אני רואה שמופיעים לי חורים בבגדים.
מדובר בבגדים שלי ושל הילדים שבשימוש יומיומי ולא בבגדים שהיו באחסון.
החורין הם גם בבגדים עבים יחסית כמו מכנסי ג'ינס.
עש זה לא נראה לי כי לא ראיתי פרפרים וגם הכביסה תלויה במקום פתוח.
המכונת כביסה די חדשה.
יש למישהו פיתרון מה אני עושה כדי למנוע מהבגדים להתחורר?

• הוסף לסימניות
זה קורה במכונה, תבררי מדוע, זה קורה לנו לדברים אחרים כמו גופיות וכאלה, ואין לי מושג איך מטפלים בזה, הצלחות.

• הוסף לסימניות
ברוכות הבאות למועדון!
כנראה עש!
זה נראה כמו כרסום ובעיקר בגופיות/ חולצות טריקו/ שיפון (בדים דקים ועדינים). קרה לי גם בשמיכת טריקו יחסית עבה.
בד"כ זה מופיע בבגדים בארון, אך קרה לי גם בשמיכה הנ"ל שהייתה על הרצפה בערימת הכביסה.
יש לי ניסיון מר עם זה. העש נצמד לבגדים היקרים! זהירות!!!
הפיתרון לזה זה לרסס מידי פעם K600 מעל הבגדים מרחוק כדי שלא יתרטבו, ולסגור את הארון כי ממש לא בריא לנשום אותו. אני סוגרת גם את דלת החדר ועושה זאת בזמנים שאף אחד לא בבית- בפרט לא תינוק.
לאחרונה שמעתי שיש לקנות שקיות/ שקיקים קטנים בדומה למה שיש בקופסאות נעליים. ניתן להשיג בסופר.
הבנתי שזה מהווה תחליף מצוין לריסוס. מניחים בכל אזור רגיש כמו מגירות גרביים, ומפזרים בארון.
רצוי לרסס בעיקר על בגדים יקרים משיפון וכדו, כי חור קטן יכול להרוס בגד שלם.
הסיפור הזה מאד מדבק אז אם אתם מעבירים בגדים שלכם למישהו אחר חוסו עליהם ותרססו את הבגד לפני.
וכן אם אתם מקבלים בגדים בהשאלה, חוסו כנ"ל והקפידו יותר. לא נעים להחזיר בגדים מכורסמים.....

• הוסף לסימניות
מי אמר שאם זה עש אז אמורים לראות אותו? ומי אמר שזה פרפר?
זה יצור אכזרי ושקוף לחלוטין!!!

• הוסף לסימניות
איך הוא נראה? כי בתכלס' אי לא רואה שום חיה אולי זה מברזל בתוך המכונה?

• הוסף לסימניות
הוא עוקץ?

• הוסף לסימניות
רואה ואינו נראה...
לא עוקץ ולא כלום
פשוט קרצייה שהרסה לנו הרבה בגדים
גם חדשים ממש
כדאי להתפטר מזה כמה שיותר מהר
אני ממליצה גם לקנות את הנ"ל וגם לרסס, בערך פעם בשבועיים.
אצלי הריסוס הועיל מאד ולאחר תקופה שכל רגע הופיע בבגד אחר, ממש נרגע ב"ה.
למי שיש ניסיון בעניין והצליחה למגר לגמרי, אשמח מאד לכל מידע

• הוסף לסימניות
ברוכות הבאות למועדון!
כנראה עש!
זה נראה כמו כרסום ובעיקר בגופיות/ חולצות טריקו/ שיפון (בדים דקים ועדינים). קרה לי גם בשמיכת טריקו יחסית עבה.
בד"כ זה מופיע בבגדים בארון, אך קרה לי גם בשמיכה הנ"ל שהייתה על הרצפה בערימת הכביסה.
הפיתרון לזה זה לרסס מידי פעם K600 מעל הבגדים מרחוק כדי שלא יתרטבו, ולסגור את הארון כי ממש לא בריא לנשום אותו. אני סוגרת גם את דלת החדר ועושה זאת בזמנים שאף אחד לא בבית- בפרט לא תינוק.
לאחרונה שמעתי שיש לקנות שקיות/ שקיקים קטנים בדומה למה שיש בקופסאות נעליים. ניתן להשיג בסופר.
הבנתי שזה מהווה תחליף מצוין לריסוס. מניחים בכל אזור רגיש כמו מגירות גרביים, ומפזרים בארון.
הסיפור הזה מאד מדבק אז אם אתם מעבירים בגדים שלכם למישהו אחר חוסו עליהם ותרססו את הבגד לפני.
וכן אם אתם מקבלים בגדים בהשאלה, חוסו כנ"ל והקפידו יותר. לא נעים להחזיר בגדים מכורסמים.....
עש מכרסם גם בגדים עבים כמו ג'ינס?
ואצלי זה לא נראה כרסום אלא פשוט חור עגול שמופיע בבגד. ואני אובדת עצות.
יש עוד רעיונות? פתרונות?

• הוסף לסימניות
יש מכונות כביסה שמחוררות!
אני שמעתי על אחד הדגמים של בוש, ולא היה מה לעשות חוץ מלקנות מכונה חדשה.

• הוסף לסימניות
יש מכונות כביסה שמחוררות!
אני שמעתי על אחד הדגמים של בוש, ולא היה מה לעשות חוץ מלקנות מכונה חדשה.
יש לך עוד מידע על זה?
כי יש לי מכונה של בוש ופתאום הבגדים יוצאים עם חורים!

• הוסף לסימניות
התבלבלתי מהתגובות.
יש לי מיבבש ומכונה בוש,
ויש לי חורים בבגדים, בעיקר בבגדי טריקו.
אשמח להצעותיכם

• הוסף לסימניות
לי יש מילה, ומאז שיש לי אותה, פתאום הבגדים נשחקים לי הרבה יותר מהר...
פיג'מות של נקסט שהיו עוברות מילד לילד, לא שורדות אפילו עד סוף העונה הראשונה. ומקבלות חורים במכנסיים.

• הוסף לסימניות
ואצלי זה לא נראה כרסום אלא פשוט חור עגול שמופיע בבגד. ואני אובדת עצות.
יש עוד רעיונות? פתרונות?

אצלי זה קרה בציציות צמר של בעלי והילדים, עד שקלטתי שאני משרה אותם מדי הרבה זמן בווניש גולד...

• הוסף לסימניות
ואוו גם לי יש חורים:(

• הוסף לסימניות
יש לך עוד מידע על זה?
כי יש לי מכונה של בוש ופתאום הבגדים יוצאים עם חורים!
מעדכנת מה שהיה אצלי-
בעצת טכנאי החלפנו את הגומי (למרות שלא היה נראה קרוע ולא נזל מים)
ומאז ב"ה אין חורים!
לדעתי שווה לנסות לפני שזורקים את המכונה לפח...

• הוסף לסימניות
ברוכות הבאות למועדון!
כנראה עש!

ואת לא מכבסת את הבגדים אח"כ? הם נשארים עם הריסוס?
האם עוזר לרסס עם זה מסביב לארון?

נשמע לי לא טוב לרסס על בגדים...

• הוסף לסימניות
ממה נובע עש?
כלומר מה הסיבות שבשלהן הוא מחליט לבקר במקומות מסוימים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה