דרוש מידע חורים לעגילים לתינוקת בירושלים

• הוסף לסימניות
איפה ממומלץ?
שלא יפשלו בחורים, (שיצא סימטרי ב2 הצדדים)
ועגילים איכותיות....

תודה :)

• הוסף לסימניות
עשיתי ביפית קוסמטיקס, יצא מעולה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בתכשיק (בני ברק)
עלה נראה לי 60
אבל זה היה רק ציפוי זהב ולא זהב ממש
אבל אני ממש מרוצה!
עשינו בגיל חודש וחצי
הם עשו ממש בעדינות ובמדויק
והבת שלי עם אותן העגילים למעלה משנה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בתכשיק עגילי זהב ממש (אפשר לבחור)
נדמה לי העגילים עלו 250 (נראה כמו הרגיל)

• הוסף לסימניות
יש דוכן בסנטר 1
שקוראים לו 'ושימח את אישתו'
בנ"א מאד נחמד שטוען שהוא עושה מאד מדויק

• הוסף לסימניות
רק הערה קטנה ונא לא להתרגז
ראוי לשאול שאלת רב אם מותר בכלל להכאיב או לצער קטינים חסרי ישע בשביל הנאת האמא.
ולטוענות שלא כואב - בעיניי ראיתי פעמים רבות פעוטות מצווחות וצורחות מכאב. מי ניבא לך שלילדתך לא יכאב?
ולטוענות שבגיל מאוחר יותר כואב יותר, אז תחכינה עד שהילדה תהיה בגיל שהיא תסכים לעבור את הכאב בשביל היופי.
אבל שאלת רב חייבת להיות פה כי אין התר להכאיב לפעוטה בשביל יופי.

• הוסף לסימניות
עשיתי לביתי ברב שפע...דוכן בכניסה
אישה מאוד נחמדה

• הוסף לסימניות
עשיתי לבת שלי לבד עם המתקן הלבן שמגיע עם העגיל (60 ₪ ליחידה או זוג כמדומני)
סימנתי מראש את המיקום המדוייק, לחיצה החלטית וזהו..
עגיל ראשון ללא התנגדות, עגיל שני טיפל'ה תזוזות.. מסתיים מהר.

כמובן שאם אין בטחון לא כדאי לקחת סיכון כי זה עלול לזוז..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה