במיכל 11 אמורים לעשות חורים לעגילים,(בביתר בטוח תבדקי אם גם בים)אשמח לדעת על מקום שעושה חורים לעגילים בירושלים
כמה שאלות חשובות:
- האם יש משהו חשוב לדעת לפני שעושים חורים
- האם זה שונה לבחורה/אישה לעשות
- מה מקובל היום ללכת ביומיום לבחורה/אישה
- איפה מומלץ לקנות עגילים יפות ולא יקרות
לפי מה שאני יודעת ורואה היום הולך עגילים, יהלומים מאוד קטנים וצמודים לאוזן.- מה מקובל היום ללכת ביומיום לבחורה/אישה
בדיוק השתמשנו עם זה עכשיו.את בעיקרון גם יכולה לעשות לעצמך לבד כן?!
יש באליאקספרס ובשיין כזה משהו לעגילים שעושים לבד עם עגיל מחובר, בחנויות של עגילים נראה לי עושים גם עם זה, זה חד פעמי(אני לא הייתי עושה לעצמי אבל אולי יש אנשים שמעיזים...)
בשבת או אירועים אפשר להיסחף עם משהו שתופס יותר את העין.
אשמח לדעת על מקום שעושה חורים לעגילים בירושלים
כמה שאלות חשובות:
- האם יש משהו חשוב לדעת לפני שעושים חורים
- האם זה שונה לבחורה/אישה לעשות
- מה מקובל היום ללכת ביומיום לבחורה/אישה
- איפה מומלץ לקנות עגילים יפות ולא יקרות
אשמח למידע איפה יש מקום כזה?יש מקומות שאפשר לעשות חורים עם עגיל חישוק או אפילו עם עגיל זהב אחר
היתרון - שאת לא צריכה להסתובב חודש עם העגיל הראשוני שנראה ---
היא רק עושה חורים או גם מוכרת עגילים?ברוממה - יש אחת שעושה חורים,
נהנתי מאוד- עדינה, אכפתית והעיקר אימהית!!!
0534110133
בהצלחה!!!
את כמה שאני זוכרת, באזור ה40 - 50קודם כל תודה רבה לכל התגובות
בעיקרון אני מעדיפה לא לעשות בעצמי
אז כן רוצה ללכת למקום שעושים שם כמה זה אמור לעלות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים