חורף חם בסטודיו

• הוסף לסימניות
מתוקה בת 3

קבצים מצורפים

• IMG_3499.jpg
    IMG_3499.jpg
    1.5 MB · צפיות: 30
  • IMG_3509 0.jpg
    IMG_3509 0.jpg
    KB 906.8 · צפיות: 24
  • IMG_3503 0.jpg
    IMG_3503 0.jpg
    1.4 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מהמהם

• הוסף לסימניות
מתוק!
טיפ לגבי הלוגו - תורידי את הרקע שלו
הוא ישתלב הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
תמונות חמודות מאוד

אם אפשר להודות: פחות אהבתי את השילוב של הצבעים עם הרקע האדום והמעיל הורוד

• הוסף לסימניות
תודה

מתוקונת
קצת וורוד לי מדי
גם בשתי התמונות הראשונות?

מתוק!
טיפ לגבי הלוגו - תורידי את הרקע שלו
הוא ישתלב הרבה יותר טוב
ניסיתי בלי הרקע, זה ממש נבלע בתמונות ואני רוצה שיהיה לזה נוכחות על התמונות שלי
תודה בכל אופן..

תמונות חמודות מאוד

אם אפשר להודות: פחות אהבתי את השילוב של הצבעים עם הרקע האדום והמעיל הורוד
צודקת לגמרי בענין השילוב צבעים, גם לי זה מפריע..

• הוסף לסימניות
באמת תמונות מתוקות.. רק חבל עם הצבעים..
אולי תשני לה את הגוון של המעיל?
עשיתי את זה תוך שניות מהדרך הזו

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 78.6 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה