עזרה חור באוזן לעגיל - לאחר תפירת החור שנקרע

• הוסף לסימניות
תפרו לי את התנוך לאחר שהחור נקרע עד הסוף, אך נשאר שם צלקת וגוש שלא נותנים אופציה לחורר שוב, ולכן איני יכולה ללבוש עגילים.

מה הפתרון? מנסיון.

• הוסף לסימניות
עגילי קליפס
אפשר לקנות עגיל רגיל ולחבר עליו הברגה......

• הוסף לסימניות
קונים בסיס של קליפס עם הברגה להתאמה טובה לעובי התנוך, בוחרים עגיל ומבקשים שישדכו בינהם :)

• הוסף לסימניות
איך ומי מחבר הברגה וכו'?
לכאורה אם יש לך חומרים אפשר לעשות לבד...
יש חנויות שעושות את זה - בבני ברק: קריסטל, הפי שופ ועוד- הרבה מהחנויות שמוכרות עגילים.
בחנות של תכשיטי זהב עשו לחברה שלי גם ברגים מזהב.

• הוסף לסימניות
תעשי חור חדש ליד הצלקת ולא על הצלקת.
ההמלצה היא לא לנקב שוב את הצלקת , הקרע יכול להיפתח שוב,
זה מה שקרה לי.

• הוסף לסימניות
תעשי חור חדש ליד הצלקת ולא על הצלקת.
ההמלצה היא לא לנקב שוב את הצלקת , הקרע יכול להיפתח שוב,
זה מה שקרה לי.
1761810944205.png

• הוסף לסימניות
בענין דומה-
האם יש מה לעשות עם חור שהתרחב ולא נתפר? האם להוציא את העגילים לתקופה מסויימת יכול לעזור?
או פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
רק אצל ילדים קטנים החור יסגר אם יוציאו את העגיל לתקופה ארוכה,
אצל נשים החור כבר בלתי הפיך,
את יכולה לעשות תפר אחד שיקטין את החור בחזרה.
או לחילופון, להשתמש במדבקות מיוחדות לכך.

• הוסף לסימניות
רק אצל ילדים קטנים החור יסגר אם יוציאו את העגיל לתקופה ארוכה,
אצל נשים החור כבר בלתי הפיך,
את יכולה לעשות תפר אחד שיקטין את החור בחזרה.
או לחילופון, להשתמש במדבקות מיוחדות לכך.
מדובר על ילדה בת 7
הרופאה אמרה לי שלא בטוח שאם נוציא את העגיל זה יעזור
את יודעת איפה ניתן לעשות תפר שיקטין את החור?
ולמה הכוונה מדבקות מיוחדות?

• הוסף לסימניות
את יודעת איפה ניתן לעשות תפר שיקטין את החור?
כירורג או פלסטיקאי.
ולמה הכוונה מדבקות מיוחדות?
אני מזמינה באליאקספרס

1761819083716.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה