מידע שימושי חור של עגיל באוזן - למנוע את הקריעה

יש לרכוש בחנויות מדבקות מיוחדות לחיזוק חורי העגילים,
מדביקים מאחורי האוזן וכך העגיל נתלה ג"כ על המדבקה ולא כל הכובד על האוזן.

יש אפשרות לתפירת קרע כזה בבית חולים משגב לדך בירושלים [מאמינה שיש בעוד מקומות]
יש לי חברה שעברה שם תפירה לחור שהתרחב מאד.
יצאה מרוצה.
יש סבסוד לזה?

יש סבסוד לזה?
אם את מגיעה עם פצע מדמם זה בקטגוריה של פציעה/חבלה ואז רופא כירורג יתפור לך,
עם הגעת ללא סימני פציעה זה כבר בקטגוריה של פלסטיקה ואסתטיקה ואז אין סבסוד לתפירה.

אני תפרתי כבר פעמיים, (אצל כירורג ידיד המשפחה) ונפתח לי בחזרה,
בהתייעצות עם פלסטיקאי אמרו לי שהתפירה הבאה צריכה להיות יותר מורכבת וכמובן יותר יקרה,
8000 ש"ח, (יש לי קרע מלא בתנוך), ואני נעזרת במדבקות המדוברות,
מדביקה אותן על התנוך והעגיל מושחל בתוך המדבקה,
אני מחליפה מדבקות מידי כמה ימים.
הכי זול ופשוט.

יש סבסוד לזה?
אני תפרתי אצל כירווגית פלסטיקאית , ושילמתי פרטי ,
(נאמר לי אז שאם זה קרע שלם - קופ"ח כן משלמת אולי לא אצל אותה רופאה, אבל חור שהתרחב נחשב לאסטטיקה ולא מקרה רפואי. )
מבוצע עם משחה מאלחשת ונראה מעולה . אחרי כמה שבועות מהתפירה מגיעים לבצע חור חדש עדין .

אני צריכה את עזרתכן
הבת שלי כבר שנתייים עם חור של עגיל מאוד גדול ( לא קרוע)
וזה פשוט לא נסגר לה.
מה עושים ?
היא מאוד רוצה עגילים אבל אני פחות שאז התנוך לגמרי יקרע

גם לי כבר כמה שנים יש חור גדול מאוד שמתי מדבקות והם לא הועילו במיוחד אבל החור לא גדל מאז( גם שאני לובשת עגילים כבדות)

אם את מגיעה עם פצע מדמם זה בקטגוריה של פציעה/חבלה ואז רופא כירורג יתפור לך,
עם הגעת ללא סימני פציעה זה כבר בקטגוריה של פלסטיקה ואסתטיקה ואז אין סבסוד לתפירה.
אני הגעתי בלי סימני פציעה והכירורג תפר לי את זה.

איזה כירוג? פרטי? באיזה קופה?

רירוג פלסטיקאי במאוחדת? מישהו מכיר?
אני רוצה לסגור חור שגדל באוזן
אבל בלי לגזור את זה עד הסוף.

המלצה ?
ראיתי הרבה אבל משנים עברו.
מישהי שעשתה לאחרונה?

רירוג פלסטיקאי במאוחדת? מישהו מכיר?
אני רוצה לסגור חור שגדל באוזן
אבל בלי לגזור את זה עד הסוף.

המלצה ?
ראיתי הרבה אבל משנים עברו.
מישהי שעשתה לאחרונה?
אני גם מצטרפת...

מאוד!

תחפשי אירינג אפ בגוגל ותראי איך זה נראה.
היא גם מוכרת בחנויות ברחבי הארץ.

רק תשימי לב שיש חנויות שמוכרות רק את המדבקות הפושטיות מסין, הן גם מתקלפות מהר וגם לא באמת מחזיקות לך את העגיל, כי הוא נשאר עקום. הכי הצחיק אותי לשמוע מהמוכרת שאם אני רוצה - אני יכולה לקנות את המדבקות הסיניות, אבל היא ניסתה וזה לא עובד. העגיל עומד מזעזע... אז תבררי עם המוכרת אם היא בעצמה משתמשת ואם זה הסוג הטוב.

המדבקות של אירינג אפ מחזיקות מעמד לפחות שלושה ימים, גם אחרי מקלחת (כשאת רוצה להוריד את המדבקה - את מורידה. אבל אם את לא רוצה להוריד - זה נשאר צמוד חזק לאוזן ולא זז).
רק תשימי לב כשאת נועצת את העגיל - שזה יהיה ממוקם הכי למעלה בחור, שיחזיק את העגיל יפה. בדיוק במקום.
לפעמים את זורקת מדבקה-שתיים ראשונות כי החור לא לגמרי במקום, עד שאת קולטת איפה בדיוק לנעוץ את העגיל.

אם אני לא מעוניינת במדבקות, והחור באוזן מאד גדול, כמעט נקרא
יש משהו שלא משאיר צלקת גדולה ולא יפה?

אם אני לא מעוניינת במדבקות, והחור באוזן מאד גדול, כמעט נקרא
יש משהו שלא משאיר צלקת גדולה ולא יפה?
כל ניתוח משאיר צלקת..
אבל המדבקות עוזרות גם כשזה כבר נקרע לגמרי, התנוך.
נסי לדבר עם מלכי, הבעלים, היא מוכרת את המדבקות כי חיפשה פתרון בשביל עצמה...
זה הטלפון שלה: 053-316-9821

כל ניתוח משאיר צלקת..
אבל המדבקות עוזרות גם כשזה כבר נקרע לגמרי, התנוך.
נסי לדבר עם מלכי, הבעלים, היא מוכרת את המדבקות כי חיפשה פתרון בשביל עצמה...
זה הטלפון שלה: 053-316-9821
אני לא מעוניינת במדבקות
אני רוצה פתרון קבוע...

אני לא מעוניינת במדבקות
אני רוצה פתרון קבוע...
מה הפתרון שאת מחפשת?
פתרון לסתימת החור באוזן או פתרון לעגילים?
כי אם את מחפשת פתרון לסתימת החור בלי ניתוח - גם דבק 3 שניות יכול לעזור (בלי אחריות!!! אני יודעת על מישהי שעשתה את זה...)
ואם את מחפשת פתרון לעגילים - אולי תעשי את הפתרון של אמשינוב - עגילי קליפס שלא צריך בשבילם חור.

כשהייתי בת 6 נקרע לי האוזן עד למטה, פשוט לא הלכתי עם עגילים כמה שנים ונסתם.
בגיל 12 עשיתי שוב.
האוזן שנקרע החור נחסם לגמרי, ובאוזן השניה אן אני יעבוד קשה אפשרי לפתוח את החור הישן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה