חור של עגיל

• הוסף לסימניות
כואב מאד (לא החור, מסביב;)) ומפריש דם.
מה שמים בשביל זה?

• הוסף לסימניות
אלכוהול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1041112:
כואב מאד (לא החור, מסביב;)) ומפריש דם.
מה שמים בשביל זה?

משחת עיניים אנטיביוטית.

• הוסף לסימניות
אלכוהול מחטא אבל גם מרפא??

איזו משחת עיניים יש?

ועדיף ללא מרשם.. לחסוך לשבת אצל רופא.

• הוסף לסימניות
אנחנו מרחנו בקטרובן ועזר מאד. נראה לי שגם סינטומיצין יועיל, אבל אולי כדאי לשאול את הרוקח כשקונים.
חשוב לבדוק אם הסוגר של העגיל לא לוחץ מידי על האוזן. הרבה פעמים זה שהסוגר לוחץ עושה את כל הבעיות.

• הוסף לסימניות
משחת עיניים - סינטומיצין. הכי טוב לזה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
סינטומיצין זה לא טיפות? דרוש מרשם רופא?
והבעיה היא לא בסוגר כי רוב העגילים שלי ללא סוגר בכלל. אני חושבת שזה נוצר מענידה של עגיל "פושט" שקצת החליד והחריב שם את האוזן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1041152:
תודה לכולם.
סינטומיצין זה לא טיפות? דרוש מרשם רופא?
והבעיה היא לא בסוגר כי רוב העגילים שלי ללא סוגר בכלל. אני חושבת שזה נוצר מענידה של עגיל "פושט" שקצת החליד והחריב שם את האוזן.

סינטומיצין בא גם כמשחה.

• הוסף לסימניות
אסור להזניח!!!

כיון שלא מיהרתי לטפל התנפחה לי בלוטת הלימפה מתחת לאוזן. הרופא טוען שזה בגלל הדלקת בחור. לא נעים ודי כואב..
הרבה פעמים לילדות קטנות שעושים חורים זה עושה הרבה בעיות, טפלו בזמן!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;1041146:
אנחנו מרחנו בקטרובן ועזר מאד.

זה מכיל המון כורטיזון, ממש לא בריא.
לפני שאת קונה תשאלי רופא ילדים.

• הוסף לסימניות
זה מה שנתנו לי. אבל אני לא ילדה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה