דוקא אני אחרי חיפוש מאסיבי בפורום ולא מצאתי כ"כ הרבה דעות.נכתב ע"י start;1397850:תעשי חיפוש היה הרבה דעות נגד, בד"כ מגיע מהר מידי למצב של מתלה לבגדים..
נכתב ע"י המקצוען;1397858:הגיון קצר, ולא שווה..
ולמה? כשאתה עושה הליכה, אתה בעצם מרים את כל משקל גופך ונושא אותו קדימה... שריפת קלוריות מצויינת.
וכשאתה עושה עם הליכון, אתה לא עושה את כל זה, אלא פשוט מוזיז את הרגליים, זהו...!
תתרכזו לרגע בפעולות שאתם עושים, ותראו עד כמה בהגיון אין כל טעם להליכה בהליכון...
אף אחד לא אמר שהליכון לא מוריד..נכתב ע"י grafix;1397949:לא נכון!
מכשיר הליכה יעיל מאוד, מנסיון!!!
וכן לדעת כל המומחים והעוסקים בתחום...
אלא מה? נראה לי שחבל להשקיע בקניית מכשיר כזה, כי זה נמאס די מהר, ללכת ממול הקיר, ואז המכשיר הופך למתלה בגדים ענק.
נכתב ע"י grafix;1397949:לא נכון!
מכשיר הליכה יעיל מאוד, מנסיון!!!
וכן לדעת כל המומחים והעוסקים בתחום...
אלא מה? נראה לי שחבל להשקיע בקניית מכשיר כזה, כי זה נמאס די מהר, ללכת ממול הקיר, ואז המכשיר הופך למתלה בגדים ענק.
נכתב ע"י תמי1;1398129:בעד!!!
יש לי מכשיר יד שניה והוא קולב לבגדי ההליכה שנעשית כל יום 5 ימים בשבוע במשך 45 דק' לכל הפחות.
מה שכן, חייב תעסוקה הולמת- מוזיקה, טלפון, ואפילו תהילים הולך (תרתי משמע)
נכתב ע"י המקצוען;1398096:מומחים ממליצים? מי בדיוק, אלו שמוכרים את ההליכונים??
נכתב ע"י רחוב חמש;1398216:אפשר לשתף בתוצאות??
נכתב ע"י ויזואלית;1398394:ממליצה מאוד לשכור קודם יש אנשים שזה ההולך להם יופי במיוחד בתקופות שקר מאוד בחוץ ואי אפשר לצאת החוצה להליכה כי האוזניים קופאות.
בקיץ אין כמו לצאת החוצה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים