חושבים דיאטה.... מכשיר הליכה מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
בעד/ נגד?
שוה את הכסף?

איזה דגם מומלץ? בקיצור אשמח לכל פרור מידע!

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש היה הרבה דעות נגד, בד"כ מגיע מהר מידי למצב של מתלה לבגדים..

• הוסף לסימניות
הגיון קצר, ולא שווה..
ולמה? כשאתה עושה הליכה, אתה בעצם מרים את כל משקל גופך ונושא אותו קדימה... שריפת קלוריות מצויינת.
וכשאתה עושה עם הליכון, אתה לא עושה את כל זה, אלא פשוט מוזיז את הרגליים, זהו...!

תתרכזו לרגע בפעולות שאתם עושים, ותראו עד כמה בהגיון אין כל טעם להליכה בהליכון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1397850:
תעשי חיפוש היה הרבה דעות נגד, בד"כ מגיע מהר מידי למצב של מתלה לבגדים..
דוקא אני אחרי חיפוש מאסיבי בפורום ולא מצאתי כ"כ הרבה דעות.

אשמח לעוד תובנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1397858:
הגיון קצר, ולא שווה..
ולמה? כשאתה עושה הליכה, אתה בעצם מרים את כל משקל גופך ונושא אותו קדימה... שריפת קלוריות מצויינת.
וכשאתה עושה עם הליכון, אתה לא עושה את כל זה, אלא פשוט מוזיז את הרגליים, זהו...!

תתרכזו לרגע בפעולות שאתם עושים, ותראו עד כמה בהגיון אין כל טעם להליכה בהליכון...

לא נכון!
מכשיר הליכה יעיל מאוד, מנסיון!!!
וכן לדעת כל המומחים והעוסקים בתחום...

אלא מה? נראה לי שחבל להשקיע בקניית מכשיר כזה, כי זה נמאס די מהר, ללכת ממול הקיר, ואז המכשיר הופך למתלה בגדים ענק.

• הוסף לסימניות
מי שיש לו מכשיר הליכה, שלא הפך לקולב, שיצביע.

• הוסף לסימניות
אני מצביעה,
וממליצה בחום.
יש לי מכשיר הליכה(מומלץ לקנות יד שניה, כי אצל רובם זה כמעט חדש\מיתלה בגדים ישן, אבל להליכון זה מצב חדש.
קניתי יד שניה.
הליכון מצוין.
לפני 4 שנים.
לא יכולה להגיד ש4 שנים אני הולכת עליו,
אבל בתקופות בהחלט כן.
ממליצה בחום, למי שמתאים.
(זה מאוד משעמם ללכת סתם, לכן צריך להנות ממוזיקה טובה תוך כדי, משיעור טוב, או מסרט טוב(של גרובייס))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1397949:
לא נכון!

אלא מה? נראה לי שחבל להשקיע בקניית מכשיר כזה, כי זה נמאס די מהר, ללכת ממול הקיר, ואז המכשיר הופך למתלה בגדים ענק.
אף אחד לא אמר שהליכון לא מוריד..
אלא; הליכון ביחס להליכה, זה בזבוז זמן.
בהליכה של 45 דקו' בהליכון הורדת 3-4 ק"ג לחודש? אפילו לא בחלום! ובהליכה רגילה, כן!
מומחים ממליצים? מי בדיוק, אלו שמוכרים את ההליכונים??

עזבו, תעשו הליכה, ואל תהיו עצלנים :)

• הוסף לסימניות
יש חברות שמשכירות ואם מרוצים ורואים שבאמת מתמידים ניתן לקנות

• הוסף לסימניות
בעד!!!
יש לי מכשיר יד שניה והוא קולב לבגדי ההליכה שנעשית כל יום 5 ימים בשבוע במשך 45 דק' לכל הפחות.
מה שכן, חייב תעסוקה הולמת- מוזיקה, טלפון, ואפילו תהילים הולך (תרתי משמע)

• הוסף לסימניות
כדאי פשוט לנסות להשכיר קודם לתקופה, ואז לראות אם אתם עקביים, אם כן, זה שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1397949:
לא נכון!

לוקחים ספר מעניין ואז זה יותר קל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1398129:
בעד!!!
יש לי מכשיר יד שניה והוא קולב לבגדי ההליכה שנעשית כל יום 5 ימים בשבוע במשך 45 דק' לכל הפחות.
מה שכן, חייב תעסוקה הולמת- מוזיקה, טלפון, ואפילו תהילים הולך (תרתי משמע)

אפשר לשתף בתוצאות??

• הוסף לסימניות
גם לי יש מכשיר הליכה, ואני השתמשתי בו לתקופות בלבד.
המעלה היא, שיכולתי לעשות 'ריצה' על המכשיר - שברחוב, אשה לא יכולה לרוץ חופשי...
וכל זאת - בחדר ממוזג היטב.
וכן! בתקופות שהתמדתי 3 פעמים בשבוע - הצלחתי להוריד יפה.
אבל חייבים! חייבים תעסוקה. כי אחרת מאוד מהר זה נמאס!
ממליצה לשכור לפני שקונים. ולראות עד כמה את/ה מתחבר לעניין.

• הוסף לסימניות
זה היה באמת שיקול מכריע, לעשות הליכה בחום של אב היה בלתי אפשרי מבחינתי. כל הגוף נדבק אחרי 5 דקות וממש לא נחמד ללכת ככה.
בבית הדלקתי מזגן 17 מעלות, ומאוורר עלי, בגדים נוחים שאפשר רק בבית והלכתי.
(לא הוגן להכריז על תוצאות חד משמעיות דווקא מההליכה כי זה היה בשילוב דיאטה. אבל ירדתי כקילו לשבוע.)

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד לשכור קודם יש אנשים שזה ההולך להם יופי במיוחד בתקופות שקר מאוד בחוץ ואי אפשר לצאת החוצה להליכה כי האוזניים קופאות.
בקיץ אין כמו לצאת החוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1398096:
מומחים ממליצים? מי בדיוק, אלו שמוכרים את ההליכונים??

לא, אני לא מתכוונת לאלו שמוכרים הליכונים, אלא לתזונאים/יות שונות, שמעתי הרבה הרצאות במשך השנים וכולם המליצו על המכשיר כשווה להליכה ברחוב.

נכתב ע"י רחוב חמש;1398216:
אפשר לשתף בתוצאות??

בתקופות שהתמדתי ירדתי בסביבות 5 ק"ג לחודש.

נכתב ע"י ויזואלית;1398394:
ממליצה מאוד לשכור קודם יש אנשים שזה ההולך להם יופי במיוחד בתקופות שקר מאוד בחוץ ואי אפשר לצאת החוצה להליכה כי האוזניים קופאות.
בקיץ אין כמו לצאת החוצה.

אני שכרתי קודם, וראיתי שאני מתמידה במשך כחצי שנה אז החלטתי לקנות, ואז, אחרי כשנה - נמאס לי!!!

• הוסף לסימניות
אם היה תקופה שאהבת והתמדת חכי בסבלנות זה יבוא לך שוב (במיוחד שתרגישי וואו עליתי קצת ,אה נזכרתי יש לי מכשיר בבית ....)

• הוסף לסימניות
מוסיפה שאלה - אולי טוב יותר מכשיר רטט? שגורם פעילות ליותר שרירים, לא רק הליכה?
יתרונות? חסרונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה