חושבים דיאטה.... מכשיר הליכה מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
שמעתי דברים נוראיים על המכשיר רטט.

• הוסף לסימניות
מוסיף עוד שאלה
אם רוצים להתמקד ברגלים
אופני כושר יתאימו לעניין?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת במכשיר בעיקר בחורף שאז בד"כ אין חשק לצאת מהבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1398841:
אני משתמשת במכשיר בעיקר בחורף שאז בד"כ אין חשק לצאת מהבית.

נראה לי שאם כבר- אז בקיץ עוד יותר אין חשק לצאת מהבית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1398837:
מוסיף עוד שאלה
אם רוצים להתמקד ברגלים
אופני כושר יתאימו לעניין?

לפי הידוע לי, אופני כושר עובדים על הירכיים והאגן בעיקר. קצת על הבטן...
צריך לשים לב לעשות לפי הכללים, לעשות אח"כ מתיחות וכו'... שלא יגרמו בעיות בברכיים.
....

ולי יש אופני כושר שמשמשות בעיקר למתלה ז'קטים וכובעים...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור;1398847:
נראה לי שאם כבר- אז בקיץ עוד יותר אין חשק לצאת מהבית...

תלוי איפה את גרה....

• הוסף לסימניות
אני השאלתי פעם ממשהי אופני כושר שהפסיקו להיות לה שימושיים ושמחה לפנות אותם מהבית, הקפדתי מאוד ויחד עם דיאטה ירדתי יפה, וגם הכושר היה טוב, לא תופס כ"כ הרבה מקום כמו הליכון, הייתי קורא ספר/שומעת בנגן, כאשר הפסקתי להשתמש החזרתי אותם.

• הוסף לסימניות
בעד!

בעלי ואני הורדנו המון בעזרתו!

שמעתי שיש שמאשימים אותו בכאבי ברכיים אחרי תקופה. לא יודעת אם קשור אבל לבעלי התחילו כאבי ברכיים אחרי חצי שנה של הליכה יומיומית 45 דק'.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בדיוק באתי לפתוח אשכול באותו ענין - איפה משכירים מכשיר הליכה?
אשמח לקבל פרטים וטלפונים, באיזור ירושלים-ביתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה