חושבים קדימה, לקראת אדר... רעיונות לתוכנית לערב נשים

• הוסף לסימניות
עזרתכן בבקשה
בקשו ממני להתיעץ כאן
מתכננים ערב נשים לקהילה מסוימת, שמורה מאד
באזור פורים
בחלקו של הערב אמורות להציג מאירה וביילי
ולחלק הנוסף עדיין אין רעיון
אז קדימה, לשפוך
(הערה חשובה- התקציב לא מאד גבוה)

• הוסף לסימניות
לדעתי הכי מתאים מוזיקה
ולא רק בגלל שזה המקצוע שלי...
גם בתור מישהי מהקהל זה מה שהייתי רוצה
כמובן שאת מוזמנת לפנות אלי בשמחה... :)

• הוסף לסימניות
יש משהו שמאד מצליח ושמעתי שהמון נשים נהנו מזה.
זה איזה סדנת ציור מאד מגבשת משחררת וכייפית. והייחודיות שלה היא שלכולן! ללא יוצאת מן הכלל יוצא בסוף מושלם!!! (גם מי שיש לה שתי ידיים שמאליות...)
הבנתי שמאד מאד נהנו מזה. (זה מתאים לערבי נשים, תוכניות במסיבות, בת מצוות, ימי גיבוש וכד'...)

הפרטים של מי שעושות את הסדנא: (מקוה שזה מדויק...)
רחל - 058-3260712
ריקי - 052-7631883

אני אנסה לברר כתובת מייל....

בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
ביילי דויטש הופיעה עם הלהקה והנגניות שלי בכמה מופעים ,
היה מדהים ב"ה.
ואגב- סגנון הלהקה שלי מתאימה למקומות שמרניים,ומכובדים.

• הוסף לסימניות
רחלי צודקת אנחנו כבר מכירות והשלוב מדהים היא נותנת שואו למופע ומכובדות פותחת את הלב והבנות עושות טוב
ממליצה לך מאד

• הוסף לסימניות
הייתי מציעה לך סדנת יצירה (הציעו פה ציור, אבל אולי תשמעי על עוד. את יכולה לבדוק בבלוג של שושי סירקיס או באתר "רחוב היצירה")
הרצאה עיונית של שלושת רבעי שעה גג
ואחר כך תוכנית הצחוקים של מאירה את ביילי.

כך נשים תרגשנה שהן קבלו תמורה הוגנת לגמרי. גם מטען רוחני וגם התפרקות שצריך אותה לא פחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה