מנהל חשבונות
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
האם כדאי,
ומה סדר גודל ההשקעה
ומה סדר גודל ההשקעה
אני יוסיף על @בכיוון הנכוןהאם כדאי,
ומה סדר גודל ההשקעה
או להשכיר יחידות לזו"צ בתוך מתחם הפוטו...אבל אם את/ה פותח/ת שיהיה אופציה לקחת מחשב הביתה לבחירת התמונות
יש הרבה אנשים (ואני בתוכם) שלא הולכים כ"כ כי כל העולם יכול לראות
אפשר לבחור בבית ולשלוח במייל תמונות לפיתוחאבל אם את/ה פותח/ת שיהיה אופציה לקחת מחשב הביתה לבחירת התמונות
יש הרבה אנשים (ואני בתוכם) שלא הולכים כ"כ כי כל העולם יכול לראות
רוב חנויות הפוטו מקבלות תמונות לפיתוח גם דרך המייל והווצהאפאפשר לבחור בבית ולשלוח במייל תמונות לפיתוח
על המכונות שם אני לא ממליצה. הם נתקעו כל הזמן והיה מעצבן לעבוד איתםאולי @צ'אלמרית תפרט יותר על סוגי המכונות![]()
בהחלטרוב חנויות הפוטו מקבלות תמונות לפיתוח גם דרך המייל והווצהאפ
על המכונות שם אני לא ממליצה. הם נתקעו כל הזמן והיה מעצבן לעבוד איתם
עכשיו אני עובדת בחברה. יש פה מכונות מחברת זירוקס- חפש בגוגל
הם עובדות יחסית טוב
אבל לפני ההשקעה חשוב מאד לדבר עם כמה אנשים שפתחו עסק כזה
בשביל לדעת אם זה רוחי או לא וכן לבדוק מבחינת מקום העסק אם יש ביקוש
בקיצור לשבת על זה טוב טוב. אולי עם
ייעוץ עיסקי ופיננסי
העיקר שיהיה בהצלחה רבה בס"ד בכל החלטה
למיתוג ופרסום העסק תוכלו לפנות אליי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים