קורונה חוש הריח

• פותח הנושא $bsd
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם אין לי כרגע את חוש הריח, אבל יש לי כן את חוש הטעם,
האם זה תסמין ?

ותוך כמה זמן זה עובר?

• הוסף לסימניות
קורונה כמעט בודאות
וזה משתנה בין אדם לאדם, יש שחוזר אחרי כמה ימים ויש רק אחרי חודשים.

• הוסף לסימניות
זה תסמין. אני חליתי בקורונה ואיבדתי את חוש הריח, שאגב חזר לי אך לא לגמרי (עברו שבועיים מאז ששוחררתי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב זה נשמע סימפטום מוזר מאוד, אך לפי הידוע לי, איבוד חוש הריח נגרם מליחות שאוטמות את קולטני הריח, כך שאין מה להיבהל...

• הוסף לסימניות
אגב זה נשמע סימפטום מוזר מאוד, אך לפי הידוע לי, איבוד חוש הריח נגרם מליחות שאוטמות את קולטני הריח, כך שאין מה להיבהל...
מקור?

בכתבה הזאת זה נראה שזה נגרם מפגיעה במוח

• הוסף לסימניות

בצינון ואלרגיה זה נגרם עקב הגודש שאוטם את קולטני הריח.
אך בקורונה זאת בעיה אחרת - עצבית. (נוירולוגית)
העצב עצמו (המוליך) נפגע ולא מתפקד כשורה.

• הוסף לסימניות
שמעתי שלבלוע משחת שיניים עוזר באופן מיידי!
שמעתי על כמה שעשו ועזר פלאים
עוד מישהו שמע על זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה