כללי חותמת לעמותה - מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
דרישות הלקוח:
ספר תורה, גבעה, וקרני אור...
זה מה שיצא, מתלבטת בין 3 האופציות, וגם זה לא לגמרי...
אשמח להארותיכם גם בקשר לעיצוב וגם בקשר לחוקים של חותמת - האם זה בסדר?
תודה!

קבצים מצורפים

• לוגו עמותה-02-02.png
    KB 34.6 · צפיות: 108
  • הוסף לסימניות
הייתי עושה את הקרניים צרות יותר, אחרת זו תהיה חותמת כבדה מידי

• הוסף לסימניות
אין סיכוי שהמס' עמותה יצא לך טוב. זה פיצפון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1533767:
אין סיכוי שהמס' עמותה יצא לך טוב. זה פיצפון

אז מה הייתם עושים?
לא מצאתי איפה לשלב אותו....
ובהגדלה בכלל...

• הוסף לסימניות
קרניים - יבזבזו לו דיו יותר מידי
מס' עמותה שיהיה גדול יותר - מינימום בגודל של האותיות.. רגע איזה גודל החותמת?
ותלוי לאיזה צורך

• הוסף לסימניות
אולי כל קרן תהיה מספר?
אני לא מבינה בזה
סתם זרקתי רעיון

• הוסף לסימניות
הייתי עושה את גבעת המורה עפולה בשורה אחת - אפילו שתקטן
ואז שורה מתחת מס עמותה בגדול יותר - כי תכלס הוא החשוב

• הוסף לסימניות
בשביל צ'קים לא עושים כזה דבר. כותבים שם עמותה ומס' וזהו.
לא נראה לי בכלל שיאשרו את זה בבנק, אגב.
כדאי לך לשאול קודם את הבנק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה