חותמת מים לתמונות...

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום רב
מי יודע להסביר לי איך ניתן להוסיף חותמת מים על תמונות ?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בפוטושופ את עושה את הסימן הרצוי, עושה לו אפקט כלשהו של "בבל" וכו', ואח"כ מורידה לו את ה"פיל" בחלון השכבות, ואז זה נהיה שקוף.

• הוסף לסימניות
ואם תעשי לזה אקשן אז בכלל תוכלי תמיד להריץ תקיה שלמה ולשלוח ללקוחות שלך לבחירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי20;931584:
שלום רב
מי יודע להסביר לי איך ניתן להוסיף חותמת מים על תמונות ?
תודה מראש

את יכולה להפוך את זה למברשת כמו שעושים בחתימות
בהצלחה
מוטי :)

• הוסף לסימניות
תעתיקי את הלוגו/סימן שלך לתמונה
תמקמי איפה שבא לך
ואז תשני את השקיפות שלו - סימנתי בעיגול איפה. (באדום )
אם את רוצה את יכולה להחליף לזה את הצבע לצבע שיתאים לתמונה באפקטים. (מסומן בצהוב למטה בקטן)

בהצלחה...!!

קבצים מצורפים

• חותמת מים.jpg
    KB 556.8 · צפיות: 85
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
איך אני מריצה אקשן על כמה תמונות יחד? או כמו תב מוטי על תקיה שלמה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי שלמה - אשמח אם תסביר במילים פשוטות :)
איזה נ"ל מתמודד יופי עם איזה נ"ל?? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
ראית את הסרטון שהעלת?
יש שם הגדרה שאומרת להקטין את התמונה שלא יהיה יותר גדול מ600-800 פיקסלים למשל ושישמור על פורפורציות.
לכן לא צריך לחלק לתיקיית אורך או רוחב, כי בסקריפט הנ"ל הוא "מבין" מה צריך לעשות.
עוד משהו קטן. אפשר להגדיר שם גם את איכות השמירה במספרים, בדיוק כמו ששומרים תמונה רגילה בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי לגמרי, אבל לא חשוב - כי במילא ראיתי את הסרטון שהעליתי מן הסתם....

• הוסף לסימניות
אני חסכן בכתיבת מלל. לכן אני כותב בצורה כללית, כך שמי שנמצא בעניינים מבין מיד.
יש דברים שקשה לי להסביר בהתכתבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;934110:
שזה שלימד את הסרטון פספס בגדול!
בשביל להקטין את התמונה, לא צריך להגדיר קבוצות של תמונות אורך ותמונות רוחב.
הסקריפט הנ"ל, מתמודד יופי עם כל הנ"ל.

הבנתי למה לא צריך תיקיית אורך ורוחב בשביל גודל התמונה
[פשוט מקטינים לפי פיקסלים ולא לפי אורך רוחב, נכון??? :rolleyes:]
אבל איך אתה מתמודד עם עיצוב החתימה במקום אחיד? באורך וברוחב?
זה לא משתבש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;937981:
זה לא משתבש?
אין לי כוח לצפות בסרטון, אבל לעצמי הכנתי אקשן שממקם את החתימה במקום קבוע תמיד.
אני אכתוב בכלליות:
בחקי את כל היריעה (קונטרול+A)
בחרי בכלי החץ (v)
באפשרויות הכלי (התפריט שמתחת לתפריט "קובץ, עריכה" וכו') יופיעו לך אייקונים שאת יכולה ללחוץ עליהן, שמכילים ריבועים וקווים.
לחצי על כל אחד מהם כדי להבין מה הוא עושה (אחד מצמיד לחלק העליון של איזור הבחירה, אחד לחלק התחתון, אחד לימין, אחד לשמאל, אחד למרכז בגובה, אחד למרכז ברוחב).
קחי בחשבון ששכבת טקסט היא בעצם כל האיזור שסימנת עבור הטקסט. כך שאם רוצים להצמיד טקסט (ולא חתימה מצויירת כמו מברשת וכדו') צריך שחלונית הטקסט תהיה הכי קטנה שאפשר, כך שממש תיצמד לאותיות עצמן. (מבינה?)

אני מצמידה את שלי למרכז ברוחב, וכן לתחתית. אח"כ מבטלת את איזור הבחירה (קונטרול+D) ואז לוחצת איזה 3-4 פעמים על החץ למעלה במקלדת (מאחר ואני עדיין על כלי החץ זה גורם לשכבה לזוז מעט למעלה, כדי לא להיות לגמרי צמודה לתחתית הפריים).
מאחר ואני ממרכזת את הטקסט אני מסדרת שהטקסט יהיה ממורכז בחלונית הטקסט (כאשר מקלידים אפשר לבחור האם הטקסט יהיה ממורכז, צמוד לימין או צמוד לשלמאל של חלונית הטקסט). בעבר הייתי מצמידה את החתימה לשמאל ואז הייתי מסדרת שהטקסט יהיה מוצמד לשמאל של החלונית. מבינה למה?

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה.
נראה לי שהבנתי, אני אנסה זאת בפועל.
רק משהו אחד, למה להצמיד ממורכז למטה ולא בצד? זה לא מפריע לתמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;937981:
זה לא משתבש?

הסקריפט הנ"ל "יודע" מה לעשות עם תמונות אורך ומה עם רוחב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;938008:
תודה.
נראה לי שהבנתי, אני אנסה זאת בפועל.
רק משהו אחד, למה להצמיד ממורכז למטה ולא בצד? זה לא מפריע לתמונה?
ככה זה נראה...

עריכה: את המסגרת עשיתי באמצעות canvas size, וברגע שהיא נוצרה היא בעצם הפכה (לפי מה שפוטושופ חושב) לחלק מהתמונה. אז הצמדת הטקסט לתחתית הצמיד אותו לתחתית המסגרת הלבנה, והעליתי טיפה למעלה כדי שיהיה במרכז המסגרת הלבנה.

קבצים מצורפים

• RVK_0337.jpg
    KB 445.5 · צפיות: 53

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה