נכתב ע"י רותי20;931584:שלום רב
מי יודע להסביר לי איך ניתן להוסיף חותמת מים על תמונות ?
תודה מראש
נכתב ע"י מילכי;934069:http://www.youtube.com/watch?v=CwIRDd-ieBo
ההסבר קל ופשוט
לטובת החסומים מישהוא יכול להעלות את זה בדרך אחרת?? זה יעזור לי מאדנכתב ע"י מילכי;934069:http://www.youtube.com/watch?v=CwIRDd-ieBo
ההסבר קל ופשוט
נכתב ע"י רותי20;936956:לטובת החסומים מישהוא יכול להעלות את זה בדרך אחרת?? זה יעזור לי מאד![]()
נכתב ע"י שלמה;934110:שזה שלימד את הסרטון פספס בגדול!
בשביל להקטין את התמונה, לא צריך להגדיר קבוצות של תמונות אורך ותמונות רוחב.
הסקריפט הנ"ל, מתמודד יופי עם כל הנ"ל.
אין לי כוח לצפות בסרטון, אבל לעצמי הכנתי אקשן שממקם את החתימה במקום קבוע תמיד.נכתב ע"י sh12;937981:הבנתי למה לא צריך תיקיית אורך ורוחב בשביל גודל התמונה
[פשוט מקטינים לפי פיקסלים ולא לפי אורך רוחב, נכון???]
אבל איך אתה מתמודד עם עיצוב החתימה במקום אחיד? באורך וברוחב?
זה לא משתבש?
נכתב ע"י sh12;937981:הבנתי למה לא צריך תיקיית אורך ורוחב בשביל גודל התמונה
[פשוט מקטינים לפי פיקסלים ולא לפי אורך רוחב, נכון???]
אבל איך אתה מתמודד עם עיצוב החתימה במקום אחיד? באורך וברוחב?
זה לא משתבש?
ככה זה נראה...נכתב ע"י sh12;938008:תודה.
נראה לי שהבנתי, אני אנסה זאת בפועל.
רק משהו אחד, למה להצמיד ממורכז למטה ולא בצד? זה לא מפריע לתמונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים