דרוש מידע חותמת - משנת יוסף

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר פורסם במשנת יוסף שבמכירה הבאה יהיה חותמת להרכבה עצמית.
הילד המרוגש ביקש כזה והובטח לו לאחר מבצע.
אממה כשאתמול החותמת הגיעה מתברר שזה עושה רק איזה רישום קל ולא רואים בכלל את האותיות.
הילד התאכזב קשות...
האם זה בעיה של הדיו? אם כן יש אפשרות לעורר אותו? או לקנות כרית חדשה?
או בעיה כללית?
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
ההגיון אומר שזה דיו

אבל תנסו דבר ראשון לשים אצבע על האותיות , האם שם הכיתוב כן חזק?
אם זה חזק אז הבעיה כנראה לא בדיו.
אלא שצריך ללחוץ יותר חזק.

ולגבי הדיו, למיטב זכרוני יש אפשרות לקנות דיו ולשפוך בעדינות כמה טיפות על הכרית.

• הוסף לסימניות
חבל יש לי מישהו בבני ברק שיש לו חותמת חדשה שמחפש למכור ב 25 ש"ח. אם יש לכם איך להגיע לבני ברק אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
אל תאכזו אותי
גם הבן שלי בונה על זה...

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי השנה [במכירה לחנוכה] 2 חותמות במשנת יוסף
האיכות זוועה!!
לא חותם את כל האותיות, וכל הזמן האותיות נופלות מהמקום שלהם.
מישהו עוד נתקל בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה