חותמת עם תאריך עברי

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג חותמת שניתן לשנות בה כל יום את התאריך, אבל תאריך עברי! לועזי יש המון בחנויות....

• הוסף לסימניות
בכל אופן?

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על דפוס קשת, יש להם כל סוגי החותמות במחיר מוזל מאוד!!!!!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
חותמת, שחותמת על דפים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;630608:
חותמת, שחותמת על דפים וכו'

נכתב ע"י bshemesh;630607:
אני ממליץ על דפוס קשת, יש להם כל סוגי החותמות במחיר מוזל מאוד!!!!!!

שמת לב למה שכתבתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;630610:
שמת לב למה שכתבתי?
כן...
שלחתי להם מייל. מה הבעיה?
עניתי לשאלה של משהוא אחר.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שגם לדפוס השושנים בי-ם יש חותמת עם תאריכון עברי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;630752:
יש לך אולי כתובת מייל שלהם?

• הוסף לסימניות

5327402

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;630752:

מנסיון! בחומתות דפוס קשת הכי זולים [אני לא מקבל מהם תשלום על הפירסום - אז אם אני אומר כך, כנראה שאני יודע על מה אני מדבר] כ50% מכל חנות אחרת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה