כללי חו״ד 2 >>> קריספוד

• פותח הנושא 102
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי שוב :)

לוגו לחברת מזון טבעונית.
הדרישה - לוגו + מדבקה לאריזה (טקסט בלבד)

מה אומרים/ות?

Screen Shot 2017-12-19 at 14.37.46.jpg

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה.
הערה קטנה: הפונט בעברית לא מתקשר יפה עם פונט הלוגו הלועזי. היה מתבקש, לפחות בשביל שם המוצר, להשתמש בפונט ש'יתקשר' עימו טוב יותר.
פונט הלוגו הלועזי טבעי, יפה וזורם.
העברי - רשמי, דיגיטלי, ותעשייתי עם קריצה. זה לא 'זה'.

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה.
הערה קטנה: הפונט בעברית לא מתקשר יפה עם פונט הלוגו הלועזי. היה מתבקש, לפחות בשביל שם המוצר, להשתמש בפונט ש'יתקשר' עימו טוב יותר.
צודקת

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה.

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה.
לדעתי זה דווקא עובד מאוד נכון.

• הוסף לסימניות
אתמול היה לי באג בכתיבת ההודעות.

אני גם לא חושבת שיש קשר בין הפונט של הלוגו לבין הפונט הרץ.
במיוחד שהלוגו הוא לועזי והטקסט הרץ הוא עברי.

ניקח דוגמא, קוקה קולה זה ברור שהם לא יכולים להשתמש בפונט המסורבל שלהם
בתור טקסט מודעות / תויות וכו... כנ״ל שטראוס ועוד חברות גדולות במשק.

הסיבה לכך נעוצה שבלוגו מותר (לא חובה) להשתמש בטוויסט יותר מעניין
וטקסט שמגיע בתור טקסט אינפורמציה חייב להיות הכי ברור, נקי וברור.
בלי שום קשר לפונט של הלוגו.

• הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו צריך עוד ליטוש במיוחד האליפסה אין בעיה שתהיה בצורה מצוירת כמו שעשית אבל אם תשימי לב יש כעין בליטה ואי אחידות בחלק העליון של האליפסה

• הוסף לסימניות
לא הבנת את כוונתי.

לגבי הטקסט הרץ אני באותה דעה שלך.
אבל לגבי שם המוצר, (ובמקרה הזה "קציצות ירק קפואות") - כן הייתי מצפה שהוא יופיע בפונט טבעי, אורגני וזורם שמתקשר עם הלוגו.
כל שאר הטקסט הרץ חייב!!! להיות בפונט נוח לקריאה.

• הוסף לסימניות
מגיע לך...

וממש הוחמאתי חזרה :)... אני מכירה אותך, אולי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה