כללי חו"ג לוגו לסטודיו לעיצוב

איזה לוגו הכי מתאים?

• 1

הצבעות: 1 20.0%
  • 2

הצבעות: 3 60.0%
  • 3

הצבעות: 1 20.0%
  • 4

הצבעות: 0 0.0%
  • 5

• 6

• סה"כ מצביעים
    5
  • הוסף לסימניות
סטודיו לעיצוב גרפי
השם "תצרף"- מסמל עיצוב שאנשים מתחברים אליו.
הצבעים- כחול משדר אמינות ואחריות, אדום משדר מהירות ועוצמה.
הסמל- מח (רעיון) וגם חיבור (הקווים עם הנקודות..)
כתב היד- לסמל את העיצוב החופשי עם טאצ' אישי וייחודי
ב-1 הכתב יד נראה לי יותר מידיי
ב-2 ו-3 נבחרו פונטים שמשדרים אומנות

מה אומרים? קלעתי למטרה או שאני ממש ממש רחוקה?
תצרף-01.jpg
תודה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבת, הלוגו יותר לוקח למקום של אומנות, צורפות (גם בגלל השם)
תדמית לסטודיו לעיצוב צריכה להיות יותר גרפית ופחות אומנותית אלא אם כן הסטודיו מעצב חפצי יודאיקה ואמנות שזה יכול להתאים.
בכל מקרה הייתי מנסה לזקק את הלוגו ולפשט אותו.

דוקא השם ממש מעניין!

תצליחי!!

• הוסף לסימניות
כמו שכתבת, הלוגו יותר לוקח למקום של אומנות, צורפות (גם בגלל השם)
תדמית לסטודיו לעיצוב צריכה להיות יותר גרפית ופחות אומנותית אלא אם כן הסטודיו מעצב חפצי יודאיקה ואמנות שזה יכול להתאים.
בכל מקרה הייתי מנסה לזקק את הלוגו ולפשט אותו.

דוקא השם ממש מעניין!

תצליחי!!

השם זה "פאזל" רק בעברית.. לא קשור לצורפות...

לזקק את מתכוונת לסמל? כן, אני שמה לב שהוא באמת טו מאצ'..
תודה!

• הוסף לסימניות
כן אני יודעת שזה פאזל, אבל השם בסגנון הנוכחי מתאים לי לצורפות.
לזקק את הכיתוב, לא בטוח שצריך ניקוד.
קווי המתאר של הסמל לא ממש תואמים לשפה של הפונטוגם לא בטוח שצריך את הסמל בפרט שבהקטנה הוא יאבד קצת.

ושוב זו רק דעתי, בטוחה שתקבלי תגובות נוספות :)

• הוסף לסימניות
יותר מתאים,
אבל עדיין הפונט מידיי מזדהה עם יודאיקה ופחות עם עיצוב גרפי.
(סתם זורקת רעיון- אולי תבני את המוח משני חלקים של פאזל?)

• הוסף לסימניות
זה משתפר,
יחד עם זאת הסמל של הפאזל לוקח למקום של משחקי קופסה,
והמילה תצרף לא מוכרת כ"כ היום ולוקחת למקום של צורפות (שזה יותר נפוץ ו"יושב בראש של הציבור")

המחשבה שמובילה היא מה יעלה לאנשים בראש ברגע שהם יראו את הלוגו, לאיזו נישה ישייכו את הלוגו ואיזו תחושה תעלה בהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה