כללי חו"דעתכם על לוגו! נא לשמור על סודיות

• הוסף לסימניות
לוגו לחוברת קופונים היוצאת כל חודש
תודה

קבצים מצורפים

• logo_kupon.pdf
    KB 274.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הכי באים בחשבון 1-6-7, אבל גם הם לטעמי מדי מסובכים עבור לוגו.

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
כולם יפים מאוד!

הייתי בוחר במס' 4

• הוסף לסימניות
7 לדעתי הכי נקלט והכי יפה

• הוסף לסימניות
וואו, יפים!
אישית הכי אהבתי את 6 ואת 7.
אבל מה שיותר מתאים מבחינת התחושה של זול, מכירתי וכדאי - אלה עם הקופון. או 1 או 4. במס' 2 המספריים בקו מצוייר מדי וזה מאבד את האפקט.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד. הייתי הולכת על

• הוסף לסימניות
יפים מאד
אני הייתי הולכת על 1 או 4
אולי בלי המספריים
הקיווקוו סביב הס' כבר מסמל חיתוך

• הוסף לסימניות
אני הולך על 1.

איך אתה עושה את האפקט במספר 5?

• הוסף לסימניות
7 הכי יפה... אבל...

1 הכי מתאים...

אחלה עבודה

בעצם 4 רק שלא בדיוק אהבתי את הפונט של "קופון" אבל ה"ו" של חסכון יותר ברור

• הוסף לסימניות
כולם יפים!
לדעתי 1 ו-4 הקליטים ביותר.
בא בחשבון גם 2 אבל עם מספריים אחר.

• הוסף לסימניות
4 !4!4!

• הוסף לסימניות
יופי של רעיונות, ועוד יותר יופי של ביצוע!
שוקולטה: פעם ראשונה שאנו זוכים להנות מהרמה הגבוהה... תקן אותי אם טעיתי

• הוסף לסימניות
1 עם אותיות הקופון של 4 אבל באמת קשה לבחור! כולם יפיהפיים

• הוסף לסימניות
כולם יפים אבל במיוחד דווקא אהבתי את 7 אם כי הייתי מכניסה בו קצת שינויים כדי לפשט את זה קצת.

את הצהוב של חסכון הייתי מסדרת כמו תג, והייתי תולה אותו על האות "פ". את האות "פ" הייתי משאירה בכתב יד אבל פונט נקי. הייתי מורידה את הכתר

• הוסף לסימניות
כולם יפים
ו-4 מושלם

• הוסף לסימניות
כולם יפים, הרעיון של קוי הברקוד מצאחן בעיני.
היתי בוחרת את 1.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה