כללי חו"ד בבקשה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם פרסומת לחנות פירות, מה צריכים להוסיף

קבצים מצורפים

• 1234.jpg
    KB 620.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד!:)

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה!

אולי כדאי: א. להציף ביותר פירות.
ב. להוסיף קצת ירוק בלוגו
ג. אתם בטוחים שהשם פיצוחים מתאים לזה? זה מעלה מיד אסוסיאציה של
מלוחים וזה עושה צרבת לחשוב על זה בהקשר לפירות.
מה גם שפיצוחיםמתקשר לפירות בשום דרך ובראש של הקונה זה לא יעבוד.

• הוסף לסימניות
תודה ! השם לא מתאים רק פעם מכרו שם פיצוחים ולא חלפו השם

• הוסף לסימניות
חי מאוד - מושך את העין .. גם הצבעים מצויינים .. אני הייתי מגדיל את הפירות (הם גולת הכותרת!)

• הוסף לסימניות
יפה יפה.
כדאי ליצור השתקפות גם לשאר הפירות - כמו בתפוז - כדי להטמיע ולשלב אותם בצורה טבעית יותר. גם הענבים על החלון נראים מעט תלושים - צל יעזור בודאי.
הפרות נראים ברובם באותו יחס גודל - אולי כדאי להגדיל ב'פרונט' ולהקטין במרחק.
סה"כ יפהפה, נותן תחושה טבעית, מרעננת ומגרה.

• הוסף לסימניות
ואוו!!!
את עושה לנו חשק!!!
בהחלט משדר fruity juicy!
פרסומת עסיסית במיוחד!!
בחיים לא הייתי חושב שזה חנות פרות... אבל אז מה!?
זה מגרה ומושך כמו שצריך, צבעים חזקים ובולטים , פרסומת שקשה לפספס בכל עיתון.

• הוסף לסימניות
ליצירת השתקפו במים נראה לי שיש הוראות בקוק בוק של פוטושופ....

• הוסף לסימניות
מאד יפה. אולי באמת להוסיף קצת פירות אבל גם בלי, זה מאד מאד יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה