כללי חו"ד בבקשה

• הוסף לסימניות
תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 491.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הייתי מקטינה את הפונט,
עם ההדמיה יש בעיית פרספקטיבה,
חסר שם צל ושקיפות ( זה משדרג את העבודה פי מיליון...)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את הבמהדורה חדשה הייתי עושה בעיגול/אליפסה וכדו' איפה שהוא על הספר, למעלה לכתוב - הספר שרבים ציפו לו ו"מגן אבות" בשורה מתחת, תיבת הס"ת מאורכת מידי.

• הוסף לסימניות
כדאי, לדעתי להחליף את הפונט של הכותרת למשהו קצת יותר חדשני עם פחות רווח בין אות לאות

• הוסף לסימניות
הספר כרגע נראה צר מלמטה ורחב יותר מלמעלה. ונוטה קצת שמאלה.. הייתי עושה זאת באופן כזה שיהיו מקבילים ושווים. (מקווה שהבנת).
מוסיפה לו שקיפות מלמטה כמו שכבר כתבו כאן.
וכמובן משנה פונט ליותר חדשני..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
צמצם רווחים בכותרת והכנס אותה קצת פנימה מהקצוות

הייתי מוותר על הקונטור הצהוב מסביב לשם הספר

נסה לצרוב את הספר טוב יותר - ראה תחתית

המסגרת המעוטרת שבצד לא מחוברת
במקום לשים אותה כך קח מוטיבים ממנה

וכאמור הוסף צל מתחת לספר שפחות ירחף

• הוסף לסימניות
סה"כ הסגנון הכללי נראה לי מתאים לקהל היעד.

בנוסף למה שכתבו לפני, כרגע בזווית הזו הספר נראה נופל. עדיף לסובב קצת את התמונה כך שלא יהיה נוטה כלפי מטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה