כללי חו"ד - דחוף

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה לדעתכם יותר טוב?

קבצים מצורפים

• בילסון7.jpg
    KB 224.3 · צפיות: 25
  • בילסון8.jpg
    KB 227.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
השני. הראשון נותן קונוטציה למקום אחד ונראה קשור רק לקפיטול (?)...
השני - מיד ניתן להצביע על התמונה ולומר שצולמה באמריקה.

אגב, העבודה מאד יפה ומסודרת, אך יש בה כמה וכמה צבעים שהם אותו הגוון אבל לא זהים (ספרתי ארבעה גווני בז'). חחוץ מזה, הייתי נותנת באיזשהו מקום בחלק התחתון מעט נגיעות מהצבע ששולט בתמונה.

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על השני, למרות שישר חיפשתי את פסל החירות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;343824:
הייתי הולכת על השני, למרות שישר חיפשתי את פסל החירות...
צודקת לגמרי! עשיתי כך בתחילה,
רק שהמודעה מיועדת לעיתונים שעלולים לא לאשר את פרסום המודעה (וועדה רוחנית וכו')

• הוסף לסימניות
השני. נותן תחושה של "העולם הגדול" = הצלחה

• הוסף לסימניות
לא רואה הבדל משמעותי בין התמונות. שתיהן מייצגות את ארה"ב

• הוסף לסימניות
יפה,
יש שם לטעמי מדי הרבה חלוקות במודעה
וכן הלוגויים למטה הם כהה על כהה ובדפי עיתון זה לקחת סיכון שיראו אותם

• הוסף לסימניות
בהחלט השני עדיף

• הוסף לסימניות
מודעה מאד יפה!
לדעתי צבעי הבורדו והבז' מזכירים יותר פרסומת לספר תורני או אולם ארועים
כדאי צבע יותר קליל ואורירי כמו תכלת

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על השני

אך משהוא בגוון הבז' לא מסתדר לי זה יותר מזכיר לי ספרי קודש אולי תעשי גוון אדום וכחול וכך גם יזכיר את התמונה

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שהשניה הרבה יותר.
בכל אופן אפילו שלא שאלתם לגבי העיצוב, הצבעים באמת פחות טובים
היה עדיף ללכת על כחול-אדום לבן
הרבה יותר מתאים .

גם הלוגיים למטה הם שחור על חום זה כהה מידי ולא קריא בטח לא בעיתונים לא כרומו

• הוסף לסימניות
כפי שכבר כתבו - השני עדיף, את הרקע לדעתי עדיף להשאיר לבן, וללכת על הגוונים של הדגל ארה"ב
(התמונה של הערכה לא בצבעים הנכונים - זה מגיע יותר כהה)

• הוסף לסימניות
לגבי הקוביות עם הטקסט - יש שם כמה שגיאות, לא לשכוח לתקן.
לדעתי גם היה רצוי לתת לשתי הפסקאות יישור שווה (כרגע אחת לצד שמאל והשניה לצד ימין, הטקסט לא מספיק מלא בשביל עיצוב כזה, המשפטים הקצרים יוצרים בלאגן בעיניים).
אולי אפשר לנסות ליישר את שניהם לאמצע או לשני הצדדים.

• הוסף לסימניות
וטעם אישי. לא יודע מי כתב את הכותרת, אבל היא לא לטעמי...
עוד קצת שיפוצים כמו שכבר אמרו, ותהיה מודעה בהחלט טובה, בעיקר עבודה על בצעים שלמטה, תכלת לבן ונגיעות של אדום...

• הוסף לסימניות
וטעם אישי. לא יודע מי כתב את הכותרת, אבל היא לא לטעמי...
עוד קצת שיפוצים כמו שכבר אמרו, ותהיה מודעה בהחלט טובה, בעיקר עבודה על בצעים שלמטה, תכלת לבן ונגיעות של אדום...

• הוסף לסימניות
לדעתי השני יותר טוב. הכיתוב- אתה תדע אנגלית- מפריע מאוד שיש בו הצללה והכפלה, יותר טוב לדעתי בלי תוספות, לפעמים התוספות רק מלכלכות. בקשר לריבוי הגוונים, אני גם חושבת כמו R.DESIGEN.
למטה נראה לי שיש עומס ייתר. אולי כדאי להקטין את הכיתוב שלא חשוב כ"כ- הלוגואים, 'להשיג בחנויות' וכו'.

• הוסף לסימניות
התמונה השניה יותר טובה,
אבל הזוית צילום נותנת הרגשה מאד סטטית,
לדעתי כדאי לחפש תמונה עם זוית מעניינת יותר עם תנועה

• הוסף לסימניות
ברור שהשני, הייתי אולי משנה את הרקע לבהיר, אולי לבן...

• הוסף לסימניות
להחליף את הפונטים. הם מעולים - לא למודעה הזו. לנסות פונטים כמו רפורמה ונטולי רגש (טריק?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה