כללי חו"ד דחוף!

• הוסף לסימניות
אני צריך דחוף חו"ד על הפרסומת, זה עוד לא גמור 100% הלקוח עוד רוצה שיראו היכן שהוא ברקע למשל השתייכות לחנוכה כי המבצע הוא רק לשבוע של חנוכה, איך אני יכול לשים את זה למטה בלי שזה יפריע לקריאת המודעה

קבצים מצורפים

• Close & Fly AD.jpg
    KB 241.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
המודעה יפה מאד.
אפשר להוסיף אלמנט של חנוכה מ2 צידי הטקסט "close with us" כך שזה לא ממש חלק מהמודעה למעלה.

אגב, המילים "close with us a Mortgage today" הן לא מידי מסורבלות (ו/או לא תקניות)?
הדרך התקנית לומר זאת היא "close a mortgage with us today"
כמו"כ מדוע יש אות גדולה בMortgage?

אופס - ועוד משהו חשוב - אחרי המילה "טיקט" צריך להוסיף "S" - שיצא "tickets" ברבים.

ועוד.. (סליחה, אך אני מאמינה שתודה לי) למטה - Offer expires ולא Offer expired - עם S בסוף ולא D כי זה לא מדובר על העבר.

(ואם תואילו לשמוע עוד חוות דעת אחת - Close and Fly זה בהחלט תקני, אבל פשוט לא נשמע טוב.. זה לא מספיק ברור)

• הוסף לסימניות
אפשר ברקע הבורדו מאחורי החליפה לצייר במטושטש שלהבות מרצדות, זה נראה לי יוסיף מאד

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה על המגיבים
אני מחכה לעוד תגובות מחברי הפורום, איפה כולם היום:confused:

• הוסף לסימניות
אולי תשים חנוכיה בחלון הבית?
וחוצמזה המודעה מוצאת חן בעיני! יפה!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה. הפספורט נראה לי באויר, לא מספיק "יושב" ביד.

• הוסף לסימניות
מודעה נקיה ויפה. גם לי הפריע משהו ביד האוחזת בפספורט. אולי צל על הפספורט מתחת לאצבעות, יתן יותר חיבור

• הוסף לסימניות
אם תזיז את הפספורט ימינה כפי שאמרו כאן (למרות שאני דווקא לא חושבת שצריך.. יש לו אצבעות ארוכות והוא אוחז את הפספורט בקצה - כך בעיני) אז כדאי לזכור להטות את הזווית השמאלית כלפי המסתכל ("לסובב" את הפספורט שיהיה יותר לכיוון שלנו) כדי שעדיין יראה תקני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ_הלוי;50609:
אולי..
Prior to Departure
Close with us!

Close & take off

לי יש בעיה עם המילה "CLOSE"..
דווקא המילים האחרות נראות לי בסדר ולFLY בסוף הכותרת יש צליל טוב

אבל אין לי הצעה אחרת..

• הוסף לסימניות
כדי להבליט שהמבצע הוא לחנוכה בלבד כדאי לכתוב את המילים close with us a Mortgage today וכו', בתוך "פלאך" עם סביבון, או משהו כזה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי המודעה <הגרפיקה והעיצוב> מאוד יפה ממש לא צריך לתקן כלום ובטקסט אני לא מבין כ"כ מה כתוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה