כללי חו"ד דיסק

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות והארות תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יפה יפה התנועה של הפילים מוסיפה המון
את הצבע הב'ז ברקע הייתי מחליפה לגוון שיותר יתקשר לעבודה

• הוסף לסימניות
אה.. ועוד משהו
תמחק את הבקבוק מי עדן מהתמונה

• הוסף לסימניות
מאד יפה, הצבע של התמונה למטה לא מסתדר לי עם כל השאר
תנסי אולי לשנות לה גוון אפילו לגווני חום
וכמובן להעיף את הבקבוק...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה במיוחד
התנועתיות של הפילים מאוד יפה

• הוסף לסימניות
הצבע מסתדר לי כי בהדפסה הוא יוצא אחרת יותר בהיר לא יודע למה זה

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
רק את העיגול של הDVD תחליף עם הסמל

קבצים מצורפים

• dvd-logo.png
    KB 35.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ממש תודה לא חשבתי

• הוסף לסימניות
לא אהבתי את החלוקה המדויקת לארבע וגם מצד ימין הפילים חתוך מוזר. היתי עושה סליל אחד של פילים שעובר בדיסק באלכסון משו כמו שני שליש ושליש.
משו כמו החלוקה הזאת:

קבצים מצורפים

• seder yom.pdf
    1.1 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נחמד,
אבל למה פילם?
אנחנו בעידן הדיגיטלי אם לא שמתם לב...
חוץ מזה שפילם זה לתמונות ולא לוידאו..

• הוסף לסימניות
בהתחשב בזה שיש לי קרבה משפחתית לנשוא, אני לא רוצה להגיב יותר מאשר: "עבודה יפה מאוד". :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה