חו"ד-הדמיה למגזרת לכתובה המיועדת לביצוע בחיתוך לייזר.

• הוסף לסימניות
כתובה זו מיועדת להיות מגזרת לייזר של כמה שכבות.
שכבה תחתונה- מסגרת תחרה על שכבה זו מודפסת/כתובה נוסח הכתובה, שכבה זו מתוכננת להיות נשלפת לאפשר לעדים לחתום ללא החשש שיגרם נזק לאומנות.
שכבה שניה- השער והמסגרת עם הברכה דבוקים ע"ג שכבת זכוכית דקה, ע"מ להבדילם ולהגביהם מעל שכבת התחרה.
שכבה שלישית-ענפי הפרחים והיונים, בהגבהה קלה מעל השער.
כל מה שבגוון זהוב מיועד להיות בזהב.

מחכה בקוצר רוח לשמוע את חוות דעתכם האישית והמקצועית :)

שבת שלום

קבצים מצורפים

• כתובה_יונים.png
    KB 216.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
המגזרת בטוח תצא נפלאה, אבל קשה לי להתרשם מהקובץ איך היא תצא. אגב, באיזה תוכנה עשית את זה ואיפה את חותכת בלייזר? (או שזה בכלל יצירה מסחרית)

• הוסף לסימניות
חוו"ד האישית - יפה ומרשים מאד!
חוו"ד מקצועית קשה להתרשם מהקובץ הזה אם תעלה שרטוט ולא הדמיה של השכבות שאמורות להחתך - יהיה אפשר לראות אם אין טעויות. הזהב יבוא בהטבעה או כשכבה מתחת לחיתוך?
תשקלי ל"האריך" חלק מהאותיות המוזהבות.

• הוסף לסימניות
1.ביצעתי בתוכנת "קורל דרו".
2.בד"כ אני חותכת ב"גלריית יפה נוף" (אני עובדת שם קצת).
3.תודה ל"שחרית" על העצה עם הארכת האותיות ביצעתי וזה באמת מוסיף נופך של יודאיקה.
4.אני חוששת להעלות את השכבות כי זה יקל על ההעתקה- וכמובן שעבדתי על זה המון.
5.בנוגע לטעויות- נראה לי שהכל תפוס היטב (יש לי ניסיון רב בהכנת מגזרות ללייזר) רק השכבה העליונה (פרחים ויונים) אולי לא מספיק ברורה, מבחינת המגזרת, כי היא מיועדת להיות מכשלושה שכבות ניירהמונחות זו על גבי זו ללא הגבהה.

• הוסף לסימניות
טוב, לפחות את התוצאה האמיתית תראי לנו :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
אני גוזרת מגזרות נייר במספרים.
כך איני נזקקת לאיש
אולי אעלה בפורום הזה משהו לדוגמה

• הוסף לסימניות
סוף כל סוף, בזכות התערוכה במודיעין עילית, הבאתי את הפרויקט לידי גמר.
תודה לכל המגיבים!

מצאתי מפעלי לייזר נהדרים, מקצועיים ובמחירים סבירים מאוד, לבצע בהם את מגזרות הנייר, אשמח להמליץ למעוניינים.

קבצים מצורפים

• IMG_7930.JPG
    KB 275.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
וואו!!!
מדהים!
מושקע ביותר. ולא הייתי מסוגלת לדמיין כך את התוצאה הנפלאה ממה שהעלית בהתחלה.

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד!! אוהבת את הצבעוניות העדינה.

יכול להיות שמהסגרת מפחיתה מהערך של היצירה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה